28.11.2012

Black and Nude

Pitkästä aikaa asukuvia!:) Viimeksi taisin julkaista perjantaiset asukuvat ja se asu onkin viimeksi päällä ollut järkevä asu;) Olin nimittäin koko viikonlopun jumpsuit päällä tai yökkärit jalassa. Viikonloppuna en poistunut kotoa muuta kuin salille ja kauppaan… Jeps, olen mökkihöperöitynyt!
Lauantaina olin saada yöllä lähes paskahalvauksen, kun jouduin nukkumaan yksin (Eetu oli Tallinnassa). Meidän alakerran naapurit päättivät ottaa oikein mukavan “keskustelutuokion” aamuyöllä ja oikeasti se meteli oli ihan järkyttävä. Siinä sitten toikkaroin varmaan lähemmäs seitsämää ennen, kuin nukahdin uudestaan. Heräsin vasta kahdentoista jälkeen ja loppu päivä meni leffaa katsoessa, kirjaa lukiessa ja kenkiä kuvatessa. Sunnuntai meni blogi- ja koulujuttuja tehdessä. Joulun lähestyessä on hurjasti mukavia yhteistöitä ja ne ottavat enemmän aikaa. Samoin viimeiset rutistukset koulusta on vielä tiedossa. Tänään mm. karmea tentti, joka jännittää taas niin, että vatsassa vääntää oikein kunnolla. Koko syksy on ollut niin täynnä ohjelmaa ja töitä, että opiskelu on jäänyt ihan liikaa taka-alalle. Keväällä on oikeasti pakko ryhdistäytyä ja pistää aikatauluja kuntoon. Voisin hyvin myös ottaa ylimääräiset 12 tuntia vuorokauteen, kiitos.  Yksi on varma mistä en tingi, nimittäin nukkuminen. Meikäläinen on kävelevä hirviö, jos jää pakolliset kauneusunet saamatta. En pysty käsittämään miten niin monet opiskelijat pystyvät lukemaan yötämyöden ja aamulla menevät silmät ristissä tenttiin. Ei onnistuisi multa, ei sitten millään. 
Maanantaina vietin aikaa rakkaan ystävän kanssa, jota en ollut pitkään aikaan nähnyt kunnolla. Sitä saa olla kyllä niin onnellinen, että elämässä on ihmisiä joiden kanssa jakaa surut ja ilot. Ystävät ja puoliso ja perhe ovat kyllä kaikki kaikessa niin arjessa, kuin juhlassakin. Täytyy taas muistaa oikeasti olla kiitollinen niistä pienistä arkisista asioista, jotka ovat juuri tällä hetkellä hyvin. Ne kannattaa pitää mielessä myös silloin, kun tuntuu, ettei muuten jaksa. Aina on jokin syy hymyyn. Kannattaa myös muistaa, ettei kannata koskaan jäädä yksin. Aina voi ja pitää luottaa omiin ystäviin ja jakaa niin ilot ja murheet. Yhdessä on niin paljon helpompaa. Voimahaleja siis hurjasti sinne ruudun toiselle puolelle teille kaikille ihanille niin hyvissä kuin huonoissakin jutuissa. 
Oho, tulipas juostua tuon ajatuksen kanssa. No kommenttiboksissa toivottiin kuulumisia, joten tässäpä niitä vaikkei oikeasti mitään asiaa ollutkaan;)
Niin ja tosiaan se asu.. Eiliseltä. Toimistolla tuli käytyä ja taisin näyttää ensimmäistä kertaa lähes ihmiseltä viikonlopun jälkeen.

Kiharsin pikaisesti aamulla hiukset pitkästä aikaa. Se tuo kyllä heti niin paljon lisää ilmeeseen. En ole vähään aikaan käyttänyt yöpampuloita, pitänee ottaa ne taas käyttöön, jotta saa vähän tuuheamman tukan.  Niiden kanssa ei myöskään mene aamuisin aikaa kihartamiseen. Maailman helpoimmat kiharat toisin sanoin.
Kengät: Donna Piú , housut: Dr Denim , paita: Seppälä , laukku: Longchamp



Teidän kommentteja edelliseen arvontapostaukseen on muuten ollut ihan huippu lukea!!!:) Super iso kiitos niistä. Ovat aiheuttaneet useampaan kertaan ison hymyn täällä päässä. Aivan mahtavaa:)
Vastailen aikaisempien postausten kommentteihin viiveellä tänään illalla, kun akuuteimmat kiireet on saatu alta pois. Nyt oikein mukavaa keskiviikkoa kaikille!:)


Follow me on Facebook

You Might Also Like

15 Comments

  • Reply
    RagDoll
    28.11.2012 at 07:27

    Tyylikkäältä näyttää! =)

    Ehkä se höperyys on tarttuvaa, sillä minäkin olisin mielelläni vain kotosalla lökäreissä. ;)

    • Reply
      Mona
      28.11.2012 at 22:04

      Hih, lökärit rulettaa;))
      Kiitos murunen <3:)

  • Reply
    Anonymous
    28.11.2012 at 07:57

    Ootpas jotenkin erityisen freshhh ja kaunis! Ihanat hiukset, vaatteet ja kaik ;)

    • Reply
      Mona
      28.11.2012 at 22:08

      Voi kiitos paljon:))

  • Reply
    Anonymous
    28.11.2012 at 09:44

    Aivan ihana asukokonaisuus! ja hiukset on tosi kivasti laitettu! :) olet oikea klassinen kaunotar <3 tsemppiä paljon loppurutiskuksiin koulun suhteen, joulu häämöttää ja sitten pääsee rentoutumaan :)

    -ella

    • Reply
      Mona
      28.11.2012 at 22:09

      Kiitos Ella <3 :)
      Ja kiitos tsempistä sitä tarvitaan!!:D Ihanaa iltaa sinne <3 :)

  • Reply
    Maria
    28.11.2012 at 09:57

    Hurjan kauniita kuvia! Himoitsen kyllä ihan tosissaan tuota laukkua! :D

    • Reply
      Mona
      29.11.2012 at 17:50

      Kiitos paljon Maria:))
      Tuo laukku on kyllä ollut hyvä ostos. Sopii niin moneen:)

  • Reply
    Aino
    28.11.2012 at 14:29

    Meilläkn mölysivät jotkut naapurit keskellä yötä, kyllä ärsytti kun poikaystävän kanssa molemmat herättiin siihen… ja aamulla oli herätys töihin kuuden jälkeen, joten oisin ihan mieluusti huolinut hyvät yöunet ennen töihin menoa o_O

    Ja mullakin on toi sama, että mielummin nukun ja meen pirteenä tenttiin kuin luen yömyöhään ja meen silmät ristissä sinne!

  • Reply
    Lempi
    28.11.2012 at 17:09

    Kaunis asu!:)

    • Reply
      Mona
      29.11.2012 at 17:50

      Kiitos kaunis Lempi <3 :)

  • Reply
    Anniina
    28.11.2012 at 19:09

    Oletpa kauniina! Tuo paita on ihana :)

    • Reply
      Mona
      29.11.2012 at 17:51

      Kiitos paljon Anniina <3 :)) Olen kähveltänyt paidan äidin kaapista;)

  • Reply
    muru
    28.11.2012 at 21:02

    Aina niin kaunis Mona! <3
    Ihan totta kyllä tuo mitä kirjoitit ystävistä. Eilen oli aika moinen pettymysten päivä ja kyllä oma sisko,puoliso ja hyvä ystävä auttoivat paljon. :) Tänään keksin jo yhden ratkaisun ongelmaan ja samat tyypit hihkuivat siitä innoissaan. :D Kyllä on rikkaus se,että on hyvä tukiverkko. :) Ja onneksi on karvakorva-halinalletkin :)

    • Reply
      Mona
      29.11.2012 at 17:52

      Voi kiitos ihana murunen <3 <3 :)
      Todellakin tukiverkko on hurja rikkaus <3 Ja apua teidän uusi perheenjäsen on über liikkis!!:D Ihana!!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *