5.12.2012

Itseruskettavaa

Operaatio ruskeampi iho on alkanut. Miekäläinen oikein hehkuu jaloista ja käsistä;) Ei kuitenkaan sanan positiivisessa merkityksessä. Iho on nimittäin valkoinen kuin mikä ja ihan silmiä häikäisee tämä valkeus. Ajattelinkin nyt ottaa pienen tehokuurin ja lisäillä ainakin viikon tai pari itseruskettavia kosteustuotteita iholle tuomaan vähän tervettä hehkua.

Kasvoille olen laittanut YR:n itseruskettavaa, joka löytyy täältä. Vartalolle olen käyttänyt nyt Dermosilin päivettävää kosteusvoidetta. Ihan loisto tuote, mutta valitettavasti tästäkin tuotteesta tulee hieman itseruskettavan haju pintaan.  Sellaista tuotetta ei taida ollakkaan, missä ei lainkaan tulisi tuota pistävää hajua. Näissä molemmissa tuotteissa tuo onneksi on melko mieto. 

Vaikka näillä saa apua pahimpaan kalpeuteen, niin ei ne kyllä voita aurinkoa. Mieli halajaisi ihan hurjasti taas lomalle ja etenkin johonkin lämpimään.. Voipi olla, että huomenna viiden tunnin junamatka menee matkoja suunnitellessa ja haaveillessa….;)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Anonymous
    5.12.2012 at 20:39

    Kokeile kasvoille Lumenen päivettävää kasvovoidetta. Huippuhyvä sekoitettuna normaaliin kasvovoiteeseen. Tulos on tasainen eikä tunkkaisen tumma eikä voide tuoksu lainkaan itseruskettavalta.

    • Reply
      Mona
      9.12.2012 at 10:32

      Hei kiiitos paljon vinkistä!!:) Tuota pitää kyllä testata:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *