9.12.2012

Wanhan Paronin Kellari

Kävimme eilen Eetun kanssa ensimmäistä kertaa Wanhan Paronin Kellarissa syömässä ja täytyy todeta, että paikka nousi ihan kärkisijoille Turun ravintoloista ruuan suhteen. Valitsin pääruuaksi kuhaa ja se oli aivan taivaallista! En ole missään ravintolassa syönyt yhtä hyvää kalaa.

Eetu valitsi sipulipihvin ja myös se oli erittäin hyvää. Molemmat annokset olivat reilun kokoiset ja niistä tuli todella täyteen. Lisukkeet sai valita erikseen listalta ja itse päädyin kermaperunoihin, Nam!:)

Tunnelma ravintolassa oli mukava ja rauhallinen. Saimme paikat vaikkemme olleet tehneet pöytävarausta. Kiireisin aika taisi olla jo takana. 

Erityistä plussaa ravintola saa myös todella ammattitaitoisesta tarjoilijasta, joka osasi suoraan vastata kaikkiin kysymyksiin ja antoi myös ilman kysymättä omia suosituksiaan.
Jälleen kerran yksi onnistunut ravintolaillallinen takana ja voinkin suositella paikkaa mieluusti kaikille hyvän ruuan ystäville!:)

Wanhan Paronin Kellarin ruokalistat löytyy täältä.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Lady of the Mess
    9.12.2012 at 22:15

    Kiitos vinkistä – täytyypä käydä maistamassa;)

    • Reply
      Mona
      10.12.2012 at 16:46

      Kiva jos tästä oli vinkkiä!!:)

  • Reply
    Mikki
    10.12.2012 at 22:59

    Totta! Aivan mielettömän hyvää ruokaa, loistava henkilökunta ja ihana miljöö :) Mielestäni Turun seudun paras ruokapaikka.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *