15.12.2012

Yves Rocher poimintoja

Yves Rocherilla  on hurja määrä ihania tuotteita, joita voisi hyvin sujauttaa joululahjapakettiin. Selailin heidän joulukauppa puolta ja keräsin tänne itseäni kiinnostavia tuotteita. 
Olen ollut todella tyytyväinen Yvesin luomiväreihin. Niissä on hyvä pigmentti ja ne pysyy hyvin luomilla. Samoin huulipunat ja myös kiillot ovat olleet ahkerassa käytössä. Kuorinta-aineet Yvesillä ovat ihan omaa luokkaansa. 
Kollaasista olen testannut myös noita huumaavan tuoksuisia itämaisia tuotteita (kuorinta ja balsami). Ne sopivat loistavasti juuri talvella ja tuovat joulunakin ihanan tuoksun suihkuun.
10. Tehokosteuttava kasvoille 11. Elixir 7.9 seerumi 12. Vartalovoide

Yvesin tuotteissa kohtaa hinta ja laatu todella hyvin. En ole ollut vielä yhteenkään yvesin tuotteeseen pettynyt ja niitä on kuitenkin useampi putelo tullut blogin kautta testiin.
Nyt heillä on vielä kamppis menossa, jossa saa ostoskoriin laitetusta ensimmäisestä tuotteesta 30% alennusta.  Alennuskoodi XMASGIFT12 on myös voimassa vielä muutaman päivän (17.12.2012 asti), jolla saa 5€ alennusta, kun ostokset ylittää 20€. Kannattaa siis käyttää edut hyväkseen ja hemmotella ihanalla kosmetiikalla itseään tai vaikka lahjaksi ystävälle!:)
Joulukauppaan pääset täältä klik.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  H
  15.12.2012 at 12:34

  Oi ihania tuotteita olet alinnut, omasta tilauksestani jäi uupumaan nuo paljon hehkutetut kuorintavoiteet, mutta sinäpä syy tehdä sitten uusi tilaus, eikö?

  Hillalap.blogspot.fi

  • Reply
   Mona
   16.12.2012 at 11:17

   Nuo kuorinta-aineet ovat kyllä meikäläisen makuun ihan parhaimpia!! :) Jaksan aina hehkuttaa niitä:) Ne söpöissä purkeissa olevat ovat tähän mennessä olleet ehdottomasti parhaimpia <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *