10.1.2013

Alennuksessa UGG:it ja paljon muuta!

Yhteistyökumppani Spartoon alet vaan kiihtyy ja nyt on myös ihanat UGG:itkin alennuksessa. Löydät kaikki UGG:it täältä!


Myös iso kasa Consseja on alennuksessa. Kaikki Converset täältä.
Mun lempparit olivat ehdottomasti nämä ihanat karvavuorelliset conssit!! Ja nyt -50% alessa!:)Koodilla SALEFI12 saa vielä 5% lisäalennukset jo alennetuista tuotteista, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mikäli tekee alelöytöjä Spartoolla!:)

Normaalihintaisille tuotteille koodi:
JAN12FI2 20% alennus yli 150 € ostoissa

Spartoon aleen täältä!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Anonymous
  11.1.2013 at 08:16

  Hei :) Haluaisitkohan tehdä jonkinlaista hiuspostausta? Käsittääkseni olet nyt noin vuoden verran ollut värjäämättä hiuksiasi ja kiinnostaisi tietää miten se on vaikuttanut hiuksiisi. Ovatko hiuksesi paremmassa kunnossa kun ennen? Tuuheammat? Entä oletko huomannut hiustesi olevan nykyään “lättänämmät” tuosta juuresta, koska et ole enää raidoittanut niitä? Terve ja käsittelemätön hius kun vissiin tuppaa yleensä olemaan liukkaampaa ja sileämpää..

  Kiitos jos jaksat vastailla kysymyksiini tai tehdä ihan postauksen aiheesta :)

  • Reply
   Mona
   11.1.2013 at 12:52

   Heippa!!:) Tätä onkin toivottu nyt jo useampaan kertaan joten ehdottomasti teen pientä päivitystä hiustenhoitoon ja kuntoon liittyen!:) Koitan olla tehokas ja saada sen aikaiseksi mahdollisimman pian!;) Kiitos sulle postaustoiveesta, ne on aina enemmän kuin tervetulleita!!:)

 • Reply
  Anonymous
  11.1.2013 at 11:59

  Moikka! Osaisitkohan auttaa noitten conversien koossa? Mulla on 38/39 jalka, yleensä 38, niin luuletko että 38on noissakin hyvä? Jos osaisit verrata omaa kokoasi ja onko se ollut hyvä converseissa niin se olisi todella kiva juttu :) tuolla on viellä paljon kokoja ja haluaisin noi!

  • Reply
   Mona
   11.1.2013 at 12:55

   Aina voi palauttaa kun tilaa netistä, oli sitten alessa tai ei!!:) Nuo conssit on iiiiiiihanat. Itse haluaisin kovasti tuollaiset karvavuorelliset, mutta toistaiseksi kenkäkaappi (ja Eetu) on ihan eri mieltä kenkäkaapin lisäyksestä:DD
   Mutta siis mun kahdet conssit on kokoa 37 (toiset taitaa olla 37.5) ja jalan koko normaalisti 37-38. Joten uskoisin, että noi 38 vois olla paremmat…. Tosin riippuu varmaan aika paljon myös jalan mallista..

   Jos muilla conssien vannojilla on koko vinkkejä niin saa jakaa!!!:)

  • Reply
   Anonymous
   11.1.2013 at 13:25

   Ihanaa, kiitos avusta :) aina vastaat kaikkiin kysymyksiin, oot ihan huippu <3 meillä on kotona ihan sama ongelma, mutta aina jonnekkin saa piiloon parit uudet kengät ;) ja sittenkun kysyy että onko noi uudet niin sanoo vaan että eeei, nää on vanhat etkö oo ikinä nähny näitä!? :D ihanaa viikonloppua sulle! <3

  • Reply
   Mona
   11.1.2013 at 17:38

   Hihihih:D Samaa on koitettu täälläkin:DD Mutta ei mee koskaan läpi;D <3

 • Reply
  Anonymous
  11.1.2013 at 11:59

  Unohdin äsken kysyä, että voiko spartoossa palauttaa ale tuotteita? :) jos tilaan 38 ja 39 koot?

 • Reply
  Anonymous
  11.1.2013 at 13:55

  Consseista kannattaa ottaa mielummin pienempi koko :) Oma kokoni on 36, mutta consseissa 35 :)

  • Reply
   Mona
   11.1.2013 at 17:38

   Kiitos paljon kun laitoit myös omaa kokemusta!!:) Ihania avuliaita lukijoita mulla siellä ruudun toisella puolella <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *