30.1.2013

Olo

Olo on taas ihan tällainen…

Väsyttää nimittäin taas niin vietävästi. Tekemistä olisi ihan järjetön määrä, mutta miten päikkärit houkuttelisikin paljon enemmän… 
Olen muuten ajastellut ensi viikolle joka päivälle pienen postauksen, mikäli kävisi niin, etten pääsekään koneelle. Tai voihan aina olla myös se mahdollisuus, että en pääse aurinkotuolista allasta pidemmälle kertaakaan loman aikana;D Ihan hiljaista ei siis tule olemaan, mutta aika varmasti kuulumisia tulee myös paikan päältä:)
Nyt painun hommien sekaan väsymyksestä huolimatta ja koitan saada myös raahattua itseni illaksi salille. Plaah.. Nämä on niin niitä päiviä, kun ei vaan millään viitsisi. Paljon helpompi keksi kaikkia mahdollisia tekosyitä;)
Toivottavasti te ootte siellä ruudun toisella puolella vähän energisempiä!!:)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    muru
    30.1.2013 at 16:36

    Mä lähden iiiihan just salille, eilisen kahvakuulatunnin jälkeen on kuin onkin vielä virtaa! :) Ja huomenna taas pt:n kanssa treeni, jihuuuuu! :D

    Energiaa iltaan! <3

  • Reply
    Anonymous
    30.1.2013 at 18:04

    Hei Mona! Tämä kysymys ei liity tähän postaukseen ollenkaan, mutta haluaisin kysyä mielipiteitäsi Jurliquen tuotteista. Sinähän käytät joitakin niistä? Pidätkö niistä? Kauanko olet niitä käyttänyt? Olen itse nimittäin miettinyt jos niitä pitäisi kokeilla :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *