10.2.2013

Body Yoghurt

Sain jokin aika sitten Beauty Shop Malenalta ihania tuotteita testiin. Suosikiksi on noussut ehdottomasti ihana vartalo yogurtti. Se levittyy ihan hetkessä iholle ja tekee ihosta pehmeän. Kaikkein eniten plussaa tuote saa kuitenkin sen mielettömästä tuoksusta. Tekisi mieli vain nuuhkia tätä:) Miinusta tulee ihan ina tuosta purkista. Tätä olisi paljon helpompi annostella, jos tuote olisi pumppupullossa. Se on tietysti ihan mielipide juttu, mutta itse koen, että purkista on huomattavasti hankalampi voidetta ottaa.

Yllätyksekseni tuote on myös ollut melko riittoisaa. Itse en nimittäin ole kaikkein säästeliän kosmetiikan käyttäjä;) Tätä kuitenkin on riittänyt melko pieni määrä kerrallaan laitettavaksi.
Ehdottomasti yksi ihanimmista vartalon kosteuttajista mitä olen kokeillut. Kaiken lisäksi nämä tuotteet ovat käsintehtyä luonnon kosmetiikkaa, joten siitä vielä extra pisteitä!:) 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *