14.2.2013

14.2.2013

Kysyin teiltä tiistaina arvonnassa miten ilahduttaisitte pienillä jutuilla ystävää. Kommenttiboksiin tuli aivan ihania juttuja. Lisäilen tähän kaikkien iloksi muutaman. Minulle ainakin tuli jo pelkästään toisten ideoista ja ajatuksista hurjan hyvä mieli ja tirautinpa muutaman kyyneleenkin. Siellä ruudun toisella puolen on hurja kasa ihania ja rakastavia ystäviä. 
Toivottavasti nämä saavat teissäkin hymyn aikaiseksi!:)
Ystävää ilahdutan mm.antamalla lastenhoitoapua, jotta pääsee oman miehensä kanssa hemmotteluhetkellä. Kokkaan hyvää ruokaa, soitan puhelun ja lähetän yllättävän viestin, jossa kerron kuinka tärkeä ystävä on. 

Leivon kaikille ystävilleni sydänleivoksia lahjaksi! Oma osaaminen käyttöön. Aineettomat lahjatkin ovat ihania:)

Minä ajattelin yllättää hyvät ystäväni töistä viemällä heille suklaasydämet. Hyvin harvoin sitä miettii kuinka hyviä ystäviä töissä oikeasti onkaan, nyt ajattelin sen heille kertoa että he ovat tärkeitä minulle.:)

Rakkaani ilostutan keittämällä suuren pannun teetä ja kuumaa maitoa.

“yllätän” rakkaani ja perheenjäseneni AINA itse leipomillani leivonnaisilla. Ei taida yllättää enää ketään mutta lämpimän vastaanoton saavat silti aina :)

Rakkaalle ystävälle on jo askarreltu omin kätösin kortti, lahjaksi ostan hiusvärin, ja värjään ystäväni hiukset, teen päähieronnan sekä laitan kivan kampauksen.


Ystävän yllätän viemällä belgialaista suklaakakkua ja lipun Ismo Leikolan keikalle kun illalla menen käymään kahvilla :)


Ystävänpäivänä itse vietän penkkareita ja kaverillani on synttärit, mutta hänen äitinsä kuolemasta tulee samalla vuosi. Olemme muutaman kaverin kanssa sopineet että menemme yhdessä hänen äitinsä haudalle ja sen jälkeen viemme ystäväni todennäköisesti syömään =)

Ystäville kortit postitse ja poikaystävälle illallinen!

Lähimmille ystäville, perheelle, poikaystävälle ja mummolle lähtee ystävänpäiväkortit postitse. Yllätän ystävän viemällä hänet mutahoitoon, jossa meille tarjoillaan samalla kuohuvaa ja pientä naposteltavaa :)

Oikein ihanaa ja sydämellistä ystävänpäivää kaikille!:) Tänään ainakin minä pyrin jakamaan mahdollisimman paljon haleja kaikille rakkaille. Ja niille, jotka ovat vähän kauempana lähetän miljoonat virtuaaliset halaukset. Pus ja haleja kaikille!:)
Ystävät ovat lahja elämälle 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Maria
    14.2.2013 at 13:03

    Kivoja ideoita ollut ihmisillä! Ajattelin tulla “iloittamaan” että sain mielettömän inspiraation postaukseen sun (pian) kuuluisista reisistä! XD Voit käydä kurkkaamassa mun blogista..

    sheadorescouture.blogspot.com

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *