16.3.2013

FlashAir

Olen moneen kertaan täällä jo hehkuttanut yhteistyön kautta saamaani Olympuksen Pen E-PL 5 kameraa, jolla nykyään kuvailen suurimman osan kuvista. Kamera on mielettömän näppärä ja vie vähän tilaa laukussa. Kuvalaatu on myös omaa luokkaansa tässä pienessä tehopakkauksessa. Kamerassa on myös pieni kiva extra, josta etenkin bloggaajat varmasti pitävät! Nimittäin ominaisuus, jolla pystyy siirtämään kamerasta langattomasti kuvia suoraan älypuhelimeen!:) Itse tutustuin toimintoon heti kameran saatuani ja ihastuin siihen heti kovasti. Instagramiin ja Facebookiin saa tällä tavoin todella näppärästi laadukkaita kuvia iPhone kuvien sijaan. Oma kuvien siirtäminen jäi kuitenkin tyystin unholaan, sillä onnistuin jollain ihmeellä samaan tuon yhteyden kadotettua kameran flashAir muistikortista… Onneksi kuitenkin ihana Jonna kirjoitti blogissaan tästä kuvien siirtämisestä!! Satuin kommentoimaan hänen postaustaan ja ystävällinen Olympuksen yhteyshenkilöni oli huomannut meikäläisen murheen ja laittoi minulle hyvinkin helpot ohjeet korjata tilanteen!:) 

Elikkä olin vahingossa alustanut kortin tietokoneelle ja täten langattomuuteen tarkoitetut tiedostot olivat poistuneet kortilta. Nuo kuitenkin saa todella kätevästi takaisin kortille Toshiban ohjelmalla.
Ohjelmat voi ladata PC-versiolle täältä ja MAC-versiolle täältä.
Kun ohjelma on ladattu koneelle tulee FlashAir-kortti liittää tietokoneeseen lukijan tai kameran kautta. Hae seuraavaksi kortti “Drive” pudotusvalikosta ja aja “Format the card”. Tämän jälkeen pitäisi taas yhteys älypuhelimeen onnistua!:) Itselläni ainakin alkoi heti pelittää:)

Olen jo ajat sitten luvannut postausta eri merkkien  minijärkkäreistä, mutta edelleen se odottaa luonnoksissa. Kuvat olen kyllä jo saanut valmiiksi, mutta teksti puuttuu. Koitan ottaa nyt itseäni niskasta kiinni ja saada sen kuntoon mahdollisimman pian!:)
Mikäli flashAir-kortin käyttö on vielä uusi juttu, niin käykää ihmeessä tutustumassa Jonnan  todella selkeisiin ohjeisiin miten tämän FlashAir-kortin saa käyttöön!:) 
Suosittelen lämpimästi tämän langattoman kortin hankintaa Olympus Pen E-PL 5 kaveriksi!:) Niin ja sanomattakin taitaa olla selvää, että voin puhua 100%:sti itse penin puolesta. Mä oon edelleen rakastunut!! ;)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    J
    16.3.2013 at 12:09

    Tuo on ihan kiva kamera :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *