30.3.2013

Perfect Peplum!

Oi oi, selailin Nellyn sivuja ja sinne oli nyt tullut uutuuksiin ihana Club L:n peplum mekko nudena! Aivan ihana! Olen sata kertaa jo ollut aikeissa tilata tuon mustana, mutten vain ole vielä sitä saanut aikaiseksi. Nyt himottaisi kyllä molemmat värit!:D Mitäs mieltä te olette näistä? Ja auttakaa hiukan valinnassa… Kumpi olisi meikäläiselle parempi väri??:) Tuota pituutta myös hiukan mietein, mutta sivuilla luki, että malli on 179 pitkä, joten taitaa mekon helma olla meikäläiselle huomattavasti pidempi. :)

Musta TÄÄLLÄ ja nude TÄÄLLÄ

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Baw
    30.3.2013 at 10:43

    itse oon 175 ja helma oli aivan liian lyhyt! Oli muutenkin suht pientä kokoa tuo mekko ja palautukseen meni, vaikka kovasti odotin että ois täydellinen :(

  • Reply
    Anonymous
    30.3.2013 at 10:48

    Aivan ihana mekko kyseessä! <3 Itse ihastuin eniten navy bluen väriseen ja tilasinkin kyseisen mekon Medium kokoisena, mutta törmäsin juuri tuohon helman lyhyyden ongelmaan (kumartuessa peppu vilkkui :D) ja harmikseni jouduin palauttamaan mekon :( Malli istui muuten täydellisesti! Itseltäni pituutta löytyy n. 173cm ja normaalisti käytän 36/38 kokoa. Toivottavasi tästä oli jotain apua sinulle :)

    Ja jos päädyt mekon tilaaman niin sinulle ehdottomasti musta, kun olet muuten vaalea :)

    Sinulla on ihana ja inspiroiva blogi. Hyvää ja rentouttavaa pääsiäistä Monalle :)

    – Eve

  • Reply
    Anonymous
    30.3.2013 at 11:03

    Musta on luottoväri, beige taas ihanan kesäinen, joten kummatkin ovat loistavia valintoja! :) Minä tilasin saman mekon jonkin aikaa sitten ja otin sekä S että M koon, ja kumpikaan ei sopinut. :( Olen 165 pitkä ja hoikka, mutta jopa M koko oli liian lyhyt minulle, eikä mekon vyötärökohta asettunut vyötärölle, vaan liian ylös! En sitten tiedä johtuiko se minun isoista rinnoista, jotka ovat monesti syypää vaatteen istumattomuuteen.. :D Mutta toivottavasti sun vartalolle sopii paremmin, on nimittäin todella kaunis mekko :) hyvää pääsiäistä!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *