14.4.2013

Panos Papadopoulos, Panos Emporio

Torstain Helsingin reissulla suuntasimme ensimmäisenä Kalasataman tukkutorille juuri avattuun A21 Flavour Studioon. Siellä meitä odotti itse ihana Panos Papadopoulos. Pääsimme tutustumaan hänen uuteen tuoksukokoelmaansa sekä kesän 2013 Panos-Emporio uima-asumallistoon muotinäytöksen muodossa.  Upeiden bikinien lisäksi itse mallit olivat huikean näyttäviä! Wou!
Tilaisuudessa oli lämmin ja ystävällinen tunnelma. Tuttuja kasvoja näkyi useampia ja oli todellinen yllätys, kun tapasin vihdoinkin ensimmäistä kertaa ihanan Malenamin!:) Olisin voinut höpötellä tämän aurinkoisen bloggarin kanssa vaikka koko yön. Toivottavasti nähdään Malenan kanssa pian uudestaan paremmalla ajalla. Järjestelyt olivat tilaisuudessa onnistuneet loistavasti. Mieleen jäi pienet yksityiskohdat. Alkumaljassa oli  käytetty yhdistävästi tuoksusta tuttua jasmiinia.  Oli ilo olla mukana juhlistamassa kesäisiä paratiisimaisia tuoksuja. Tuoksuista teen vielä myöhemmin erillisen postauksen.
Tässä tarkemmin tunnelmia tilaisuudesta kuvien muodossa. Kuvat ilman vesileimaa ovat Vuokko Salon käsialaa.

Kuvat: Vuokko Salo

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *