19.4.2013

Pikaiset terkut Frankfurtista!

Heippa ja terkut Saksasta!!:) Meillä on ollut Maijan ja hänen miehensä kanssa ihan huikea päivä Frankfurtissa tänään. Ihanuudet tulivat meitä vastaan lentokentälle keskiviikkona ja sieltä suuntasimme Frankfurtin keskustaan hotelliin. Kävimme illalla syömässä ja tänään heräilimme rauhassa aamupalalle, jonka jälkeen jatkoimme kaupungille kiertelemään. Päivä meni hurjan nopeasti ja hyvässä seurassa hymy oli herkässä. En olisi voinut toivoa parempaa päivää. Illalla ajalimme ystäviemme luo Erlangeniin, jossa vastassa oli heidän T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N koti. Arvatkaa helpottaako omaa sisustuskuumetta… No ei todellakaan. Maijalla on super hyvä maku! Kuvia on tullut räpsittyä jo yhden päivän aikana melkoinen määrä, joten viimeistään loman jälkeen tulossa lisää fiiliksiä Saksasta kuvien muodossa.
Nyt nukkumaan ja huomenna taas luvassa loistava päivä. Maija vie meidät tutustumaan läheiseen outlettiin;) Toivottavasti ei lähde meikäläisellä shoppailut ihan lapasesta… Tänään tuli nimittäin jo jotain kivaa hankittua.. Instassa pieniä vihjeitä;)
Instagramin (@Monasdailystyle)ja Facebookin puolella onkin rutkasti kuvia reissusta jo ennen blogia, joten käykäähän seurailemassa!:) Myös Maijan (@inmyballerines) instagramin puolelta löytyy lisää kuvia!:) 
Vastailen teille ihanille kommentteihin hiukan viiveellä! Pus ja kivaa kohta alkavaa viikonloppua!:)

Tää painaa pään tyynyyn ja on taas niin äärimmäisen kiitollinen sydämellisistä ja arvokkaista ystävistä, joita on saanut tässä matkan varrella.

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    Senja
    19.4.2013 at 06:36

    ihana kuva toi ylin!!!<3

    • Reply
      Mona
      20.4.2013 at 20:14

      Hih, kiitos muru <3 :D

  • Reply
    Kukka
    19.4.2013 at 09:30

    Ihania kuvia, onnellisilta näytätte! Mä reissasin maat ja mantereet, Aasiasta Etelä-Amerikkaan, etsin sitä maata/paikkaa missä viihdyn ja oon aidosti onnellinen ja aina vaan huomasin, että palaan Saksaan. Enää ei ole kotia siellä, mutta lomailen siellä edelleen tosi usein :) Mun Saksanmatkailu alkoi myös Frankfurtista, joskus -90 luvin alussa :)
    Noi outletit on mahtavia paikkoja, Saksassa niihin panostetaan niin hyvin. Mielenkiinnolla odotan mitä shoppailuja teet. Instan puolelle todellakin vilahti jotain hmmmm mielenkiintoista :D
    Ihanaa lomaa <3 Pus

    • Reply
      Mona
      20.4.2013 at 20:15

      Voi Saksa on kyllä kiva jo näin ensi kosketuksella, voin siis yhtyä:) Ehdottomasti pitää tulla joskus uudestaan. Eetu olis jo kai melkein valmis muuttamaankin ;DD
      Pus muru <3 <3

  • Reply
    Camilla
    19.4.2013 at 10:41

    Mulla ja koko meiän perheellä on Saksa myös niin lähellä sydäntä, sinne on vaan aina palattava! Kumpa voisin ainakin vielä kolmannen kerran muuttaa sinne! Nyt oon ihan kade, kun vasta 17-vuotias siskonikin muuttaa sinne vuodeksi, mutta tuleepahan taas syy käydä siellä useesti. ;) Ihanaa loppureissua teille! (p.s. Aivan ihana kuva teistä! Kävin itsekin tuossa samaisessa tornitalossa viime kesänä.)

    • Reply
      Mona
      20.4.2013 at 20:16

      Voi ihanaa, sähän pääset hyvin sitten aina täällä käymään!! Mäkin tullaan kyllä pikimiten uudestaan vierailulle, ihana ihana paikka!!:) Monta kaupunkia vielä näkemättä:)

  • Reply
    Noora
    19.4.2013 at 11:12

    Tuo Instagram on kyllä maailman paras keksintö! Ihanaa päästä “livenä” seuraamaan teidänkin matkanne huippuhetkiä! :)

    Pitäkää hauskaa! ♥

    • Reply
      Mona
      20.4.2013 at 20:17

      Hih, mä oon niin samaa mieltä, insta on huippu!!! :D Ja kiitos murunen<3 Oot ihana!!:)

  • Reply
    Anonymous
    19.4.2013 at 13:01

    Kun ostaa vuittonilta ja pyytää sen “lahjalaatikkoon” nii onko se ilmaistA? Ostit vuittonilta tuon huivin ja laatikossa oli tuommoinen nimilapun tapainen ja naru. Itse kun ostin laukun vuittonilta sain vain laukun pölypussissa kassiin.

    • Reply
      Mona
      20.4.2013 at 20:20

      Joo ei ne laatikot maksa mitään!:) Mä en kyllä joutunut edes pyytämään:) Mutta kannattaa varmaan mainita siitä miten haluaa sen mukaan:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *