20.4.2013

Päivä Frankfurtissa

Huh hei miten ihanat päivät onkaan takana!! :) Mä oon niin iloinen, että me lähdettiin Eetun kanssa Saksaan Maijan luo vierailulle. Ekana on tietty ollut ihan huippua nähdä Maijaa pitkästä pitkästä aikaa, mutta sen lisäksi me ollaan nähty kivoja paikkoja ja koettu samalla hiukan saksalaista kulttuuria. Ollaan käyty paikoissa, joissa ei ikinä olisi tullut käytyä ilman paikallisia oppaita;) Aikataulu on kuitenkin ollut koko loman ajan todella rento, joten ollaan saatu nauttia toistemme seurasta täysillä. Ihan täydellisesti onnistunut vierailu siis.
Nyt istuttiin murun kanssa hetkeksi heidän keittiön pöydälle tietokoneiden kanssa tekemään hiukan hommia ja sain koottua meidän torstain Frankfurtin kuvia. Tässä siis pieni pala ihanaa Frankfurtia tänne blogin puolelle!:)

Ilma oli ajoittain todella aurinkoinen, mutta välillä vähän pilvinen. Koko päivän tarkeni kuitenkin ilman takkia! Pieni varaslähtö siis kevääseen;)

Aikamoinen määrä lukkoja!!:D Nää oli aika mageen näköisiä. Toi väkisinkin hymyn huulille.
Aika söpöä, kun joku oli lisännyt lukkojen sekaan ruusunkin. Tän upeen kuvan otti Maijan mies. Mä oon edelleenkin ihan pikkusen kateellinen heidän super objektiivi-valikoimalle. Seuraava kuva on räpsitty 24-70 millisellä 2.8:lla, jossa on vielä image stabilizerkin. Jeps, se on suoraan tippunu taivaalta. Voisko herra joulupukki olla ystävällinen ja kiikuttaa mulle samalaisen?
Punainen skootteri oli maailman suloisin. Mä haluun tollasenkin. 

Hiukan kuvattiin kirkkoakin. Oli aika magee. Iso sellanen. Sisällä ei käyty, mutta kierrettiin ulkoa.

Seuraavaks vastaan tuli über ihanat (kirsikkapuut)?, jotka kukki. Olisin voinu jäädä kuvaamaan näitä moneksi tunniksi. Kevät mä rakastan sua.

Korkeet paikat ja huikeet näkymät. Auts, teki aika paljon pahaa.

Hih, tää kuva saa vieläkin hymyn huulille. Papat on parhaita.

Frankfurtin Hautbahnhof oli aika superhieno. Käytiin tosin vaan siinä edessä, ei siis ihan tuolla sisällä. Teki niin paljon mieli tossa vaiheessa kaffea, että Starbucks ja Chai Latte vei voiton…. En muuten laskenu kuinka monta tuli juotua tämän reissun aikana, aika monta…

Frankfurt jätti todella hyvän fiiliksen ja päivä oli just niin onnistunu kuin se voi olla. Laatuaikaa ystävien kanssa ja rentoa kiertelyä pitkin kaupunkia. Yksi kauan haaveilemani ostos tuli myös hankittua matkamuistoksi kaupungista. Kyllä me niin ollaan tulossa tänne tai ainakin Saksaan vielä uudestaan. Eikä epäilystäkään, etteikö monta kertaa.

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Riikka
    20.4.2013 at 21:10

    Aivan ihania kuvia! Etenkin noi kirsikankukat on aivan upeita!

  • Reply
    Emmi L.
    20.4.2013 at 22:12

    Saksa on ihan aliarvostettu matkakohteena! Siellä on hurjasti tosi kivoja paikkoja :)

  • Reply
    Anonymous
    21.4.2013 at 08:05

    Ai että, nyt vasta kerkisin paneutumaan näihin reissujuttuihin… ja voi miten ihanan kuvan sieltä sai. Teidän pitää joskus lähteä meille matkaoppaaksi! Ihana saada teidät tänne lähelle taas <3 Raksu <3 -mami-

  • Reply
    Veera Einola
    21.4.2013 at 09:48

    Kevät on tosi pitkällä jo Saksan maalla. ;) !

    t. Veera

    veeraeinolanelamaa.blogspot.com

  • Reply
    Anonymous
    22.4.2013 at 13:54

    Chai latte ei ole kahvia…

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *