28.4.2013

Ballerinat kevääksi

Lämpimät kelit tekee tuloaan ja kohta voi heittää hyvästit talvikengille ja vaihtaa astetta kevyempiin popoihin. Kokosin aikaisemmin Tennarit kevääksi!– postauksessa keväisiä rennompia kenkiä ja tällä kertaa vuorossa on ihastuttavat balleriinat. Voi miten kovasti jo odotankaan, että pääsen sujauttamaan ballerinat jalkaan farkkujen kanssa. Ehkäpä jo viikon parin päästä?

1.  Guess 111,20€  //  2. Esprit 59,99€  //  3. Clarks 89,99€  //  4. Sam Edelman 125€
Itse pidän tuttuun tapaan hyvin klassisista ja ajattomista malleista eniten. Keräsin käytännöllisiä malleja kollaasiin Spartoolta ja niiden hyvin klassisten yksilöiden lisäksi joukkoon eksyi myös yhdet ihanat väripilkut! Sellaisille omassa kaapissani olisi nyt hyvin tilaa. Nimittäin nuo Missonin upeat vihreät yksilöt tuovat piristystä asuun kuin asuun. Ne suorastaan huutavat kevättä ja kesää. Pieni vihreä tai keltainen clutch noiden kanssa, niin johan on piristystä asussa.



5.  Best Mountain 29,90€  //  6.  Sonia Rykiel 345€  //  7.  Missoni 295,20€  //  8. Café Noir 78,99€

Onko joku jo ehtinyt laittaa ballerinat ensimmäistä kertaa jalkaan tänä keväänä? :)

HUOM! Koodilla MONASDAILYSTYLE15  15% alennus Spartoolta vähintään 100€ tilauksista!!:)Spartoolle täältä klik!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Anonymous
    28.4.2013 at 18:18

    Tänään sujautin baltsut jalkaan ,kun oli niin mahtava auringon paiste! Noh, pihalla alkoikin sitten jossain kohti satamaan ihan kunnolla ja aluks meinas vähän varpaat jäätyä ,mutta ei sen pahemmin! Hyvin tarkeni :)Haaveissa olisi saada vielä 5. tyyliset sekä nudet ja ehkäpä vielä kirkkaan väriset ballerinat ;)

  • Reply
    Anonymous
    28.4.2013 at 19:18

    Tilasin kollaasikuvassa olevat Clarks ballerinat ja odotan niiden saapumista kovasti! Kävelen paljon ja nämä kengät ovat juuri siihen tarkoitukseen. Kyllä lämpumät päivät sieltä vielä tulevat.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *