30.4.2013

Kosteutta ja suojaa

Kaunis iho on mielestäni yksi meikin tärkeimmistä tekijöistä. Itse olen ahkera ihonhoitoja, enkä koskaan unohda kasvojen puhdistuksen lisäksi kosteutusta. Oma ihoni ainakin janoaa kasvovetta ja kosteusvoidetta aina aamuisin ennen meikkiä ja illalla viimeisenä ennen nukkumaan menoa. Tässä muutama tämän hetkinen suosikkituotteeni, jotka ovat jo aikaisemminkin blogissa vilahtaneet. Olen saanut molemmat blogin kautta testattavakseni. Jurliquen Rosewater kasvosuihke on kaikista kokeilemistani kasvovesistä ehdottomasti parhain. Siinä on ihana hempeä ruusun tuoksu ja suihkepullosta on helppo suihkuttaa kasvoille tuotetta. Se sopii myös loistavasti virkistämään kasvoja päivän aikana. Esimerkiksi lentokoneessa tämä on aivan must have. 
Kasvoveden lisäksi laitan aina kosteusvoidetta. Minulla on aina yksi tai useampi erilainen rasva kerralla käytössä. Viime aikoina olen käyttänyt usein uutta Patykan kosteusvoidetta, joka tuntuu todella laadukkaalta. Se jättää iholle suojan ja minusta se tuntuu myös tasoittavan ihon pintaa, jolloin meikkivoide tuntuu levittyvän hyvin. Tätä käyttäessäni en olekkaan käyttänyt esimerkiksi primereita lainkaan.
Mitkä ovat teidän tärkeimpiä tuotteita ihonhoidossa?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  armi owo
  30.4.2013 at 17:43

  mulle tärkein on kuorinta, kasvovesi, naamio ja kasvorasva. tykkään myös silmänympärysvoiteesta ja kuorivista geeli- tai vaahtopuhdistuksista.

  • Reply
   Mona
   28.8.2013 at 16:24

   Samat löytyy multakin!! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *