14.5.2013

Aamuisia kauneusrutiineja

Olen aina ollut todella aamu-uninen ja ensimmäisen tunnin aamuisin tarvitsen oman hetken herätäkseni päivään. Rakastan kuitenkin aamuissa meikkaamista ja laittautumista! Minusta on ihana tehdä päivittäiset rutiinit ja levittää meikkivoide kasvoille. Samalla nautin aamuisen kahvini tai teeni. Mikä sen parempi tapa heräillä rauhassa. 
Kiireisinä aamuina sipaisen hyvin luonnollisen meikin. Aloitan kasvosuihkeella (Jurlique saatu) ja päälle lisään kosteusvoiteen (Patyka saatu). Silmien alle vielä ennen meikkejä silmänympärysvoidetta (Joik saatu).

Kiireiseen meikkiin sisältyy meikkivoide (Lancome yksi lemppareistani) tai CC-voide (lumenen on ihan huippu! saatu). Meikkivoiteen päälle lisään aurinkopuuteria (Lumenen saatu) ja hohdetta (Mac). Huulille joko pirteä värikäs huulipuna tai klassinen hempeä huulikiilto (Dior on tässä voittamaton)
Itse meikin teossa ei kauan mene, mutta minä usein haaveilen ja funtsin omiani samalla ja siemailen rauhassa kahviani, jolloin ihan perus arkiseenkin meikkiin saattaa hujahtaa minuutti jos toinenkin. Juhliin laittautuminen onkin sitten ihan oma projektinsa! :) 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Veera Einola
  14.5.2013 at 12:50

  Aamusi alkaa melko lailla saman kaavan mukaan kuin minunkin. Oman mukavan lisän aamuihini tuo 4-vuotias “uhmaaja”. :D

  Kivaa viikon jatkoa! Itse lähden huomenna taas Helsinkiin! :)

  t. Veera

  • Reply
   Mona
   14.5.2013 at 15:56

   Hih, ihana mäkin voisin ottaa tommosen uhmaajan <3 :)
   Ihanaa viikkoa myös sulle!! :)

 • Reply
  -A-
  14.5.2013 at 14:50

  Mukavan aamurutiinit, kuullostaa tosi rentouttavalta. Itse olen täysin aamuihminen ja arkiaamuina lähden töihin jo 30-45 min päästä heräämisestä jotta saan töissä hyvä alun päivälle, töissäkin olen jo yleensä puoli 7 aikoihin. Tosin minun arkimeikkiin kuuluu vain aurinkopuuteri ja ripsiväri :) Mielestäni paras treeniaika on puoli tuntia heräämisestä ja viikonloppuisin treenankin heti aamulla. Aamut on ihania kun niistä tekee oman näköisen!

  • Reply
   Mona
   14.5.2013 at 15:58

   Oi kun itsekin olisin!! Mä oon aina niin kateudesta vihree niille jotka aamuisin saa treenattua ja nousee samalla istumalta ylös sängystä :) Ehkä sitä vois harjotella…;) Mä otan ens vuoden tavotteeksi muuttaa itseni aamuvirkuks :DD

 • Reply
  Anonymous
  15.5.2013 at 10:35

  Onks sulla kahvissa rasvatonta maitoa? :)

  • Reply
   Mona
   15.5.2013 at 10:46

   Kevyt luomu maitoa tai sitten riisijuomaa tai kaurajuomaa :) Vähän vaihdellen:)

 • Reply
  Lara
  28.6.2013 at 06:02

  Itsellä on just sama, tykkään hitaista aamuista ja meikkaaminen on kyllä aamun kohokohta :) :D

  http://larazonee.blogspot.fi/

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *