15.5.2013

Helteitä odotellessa ja arvonnan voittaja

Keräsin pienen inspiraatio kollaasin helteitä ja rantakelejä ajatellen. Eikös ne ole jo ihan kulman takana?;) Erityisen rakastunut olen Intimista saamiini Phaxin super kuumiin bikineihin! Noiden väri ja malli ovat vain ihan täydelliset. Viime kesänä kirpparilta löytämäni puiset korut sopivat paremmin kuin hyvin näiden kauniiden bikinien kanssa! Oma ihoni on todella vaalean sävyinen, joten olen jo hyvissä ajoin aloittanut pienen värjäysprojektin. Olen muun muassa testannut ensimmäistä kertaa uusia Vita Liberalta saamiani itseruskettava mousseja. Ihan täydellinen tuote sanon vaan. Levittyy nopeasti ja tasaisesti, ei tahri ja kuivuu iholla heti. Parasta kuitenkin tässä tuotteessa on, ettei se tuoksu miltään. Soul Sisters myy näitä Turussa ja netistä näitä saa muun muassa Nellylta ja eve.fi nettikaupasta. Vitaliberatan lisäksi olen jo useampaan kertaa todennut YR:n itseruskettavat todella hyviksi. Niissä tosin on itseruskettavalle ominainen tuoksu, mutta muuten niissä ei ole moitittavaa. Tällä hetkellä YR:llä on  kaikki itseruskettavat ovat -50% alessa! Nyt on siis hyvä aika valmistautua kesäihon luomiseen;) Uutuuksien joukosta sain myös jokin aika sitten testiin heidän uuden kuivaöljynsä! YR:n kuivaöljyt ovat ihan täydellisiä ja ovat joka kesän must have tuote. Näissä tuoksut ovat ihan huumaavia ja tuotteet tekee ihosta super pehmoisen. Tykkään ja paljon. Kollaasin kuivaöljy löytyy täältä

Tervetuloa siis helteet ja rantakelit! I´m ready!!:) Olisin muuten aika valmis myös äkkilähtöön lomalle… Tekisi sellainenkin ihan terää, jossain tosi lämpimässä mestassa tietty;)  Noh onneksi heinäkuun Venetsian matka jo häämöttää.
Sitten arvonnan voittajaan! Kiitos kaikille aamuiseen arvontaan osallistuneille!!:) Kommentteja tuli hurja määrä päivän aikana. Tällä kertaa voitto osui karoliinainen nimimerkin kohdalle!:) Olen laittanut sinulle spostia, vastailethan pikimiten, joten saada ilahduttava juliste sinullekin perille:)
Nyt ihanaa iltaa kaikille!!:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *