28.5.2013

Muistutus ripsienpidennystarjouksesta!

Sain toukokuun alussa ihan super ihanat ripsienpidennykset blogiyhteistyönä ja olen ollut niihin hurjan tyytyväinen! Miten nopeita aamut ovatkaan nyt ja pieni sipaisu meikkivoidetta riittää kiireisimpiin hetkiin. Kirjoittelin ripsienpidennyksistä aikaisemmin täällä
Ripsienpidennykset minulle teki ihana aurinkoinen Pirita, joka on loihtinut jo vuoden päivät myös super kestävät kyntenikin. Pirita tarjoaa nyt kaikista (uusista) palveluistaan 10 euron alennuksen Mona’s Daily Style blogin lukijoille toukokuun ajan, joten kannattaa nyt pikimiten varata aika mageille räpsyttimille ja siisteille kynsille. Tarjous koskee siis kaikkia toukokuun aikana varattuja aikoja uusille kynsille, varpaankynnen geelauksille ja ripsille!:)  Ripsienpidennyksille jää esimerkiksi hintaa 75€ nyt. 
Ajan voi varata puhelimitse (02 231 1300) tai todella helposti Bravan nettisivuilta ajanvarausjärjestelmän kautta. Muista mainita, että olet blogin lukija!!:)

Omat räpsyttimeni ovat pysyneet hyvin ja ripsiväriä en ole käyttänyt nyt laisinkaan. Tänään Pirita teki ripsiin huollon ja ne ovat taas ihan täydellisen tuuheat:) Kyllä kelpaa lähteä viikonloppuna viettämään juhlia;)
Varaa Piritalle aika Bravan ajanvarausjärjestelmän kautta täältä!:)
Huom, tarjoukset koskee 31.5.2013 mennessä varattuja aikoja!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Leena Niemi
    29.5.2013 at 18:18

    on monia muita paikkoja joissa uusien ripsien normaali hinta on 65-69e , eli ei kovin erikoinen tarjous :/

    • Reply
      Mona
      29.5.2013 at 18:33

      No ohhoh, se on jo edullinen jos ihan keskustasta tuohon hintaan löytyy.. Monessa paikkaa oon kyllä nähnyt paaaaljon kalliimpia.. Mutta onhan noissa aina eroja ja myös varmasti laaduissa hurjasti eroja myös. Piritaan ainakin luotan täysin, joten voin häntä lämpimästi kaikille suositella!:) <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *