18.6.2013

Hotelli Venetsiassa

Venetsian matka on jo ihan oven takana!:) Saimme todella pitkän pohdinnan jälkeen muutama viikko sitten varattua hotellin ja nyt olisikin mukava kuulla, jos joku on jo aikaisemmin tässä kyseisessä hotellissa majoittunut? Hinnat hotelleissa on melko pilvissä nyt kesäaikana, joten monesta jutusta joutui karsimaan. Tämä Carlton Capri (adlink) vaikutti kuitenkin todella viihtyisältä ja paikka oli mielestäni hyvä.

kuvat: http://www.hotelcapri.net/en/

Hotellikokemusten lisäksi otan edelleen super mielelläni vastaan kaikkia Venetsia vinkkejä!! :)  Hip hei, täällä aletaan olla jo nyt ihan matkafiiliksissä!! :)

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Anonymous
    18.6.2013 at 06:30

    Kuvien perusteella näyttää ainakin ihastuttavalta tuo hotelli! Hain eilen Madeiran oppaita kirjastolta (sen kirjakaupasta hankkimani lisäksi) ja tänä aamuna niitä selaillessa ihmettelin, että no ompas se kuitenkin iso paikka ja miten paljon historiallisia nähtävyyksiä… kunnes hoksasin vahingossa ottaneeni Madridin esitteitä :D
    Matkakuumetta siis täälläkin :) Halaus muru <3 -mami-

  • Reply
    Camilla
    18.6.2013 at 10:32

    Tosi viihtysältä näyttää tuo teidän hotelli! Oi Venetsia on varmaan niin ihana kesällä, silloin helmikuussa kun itse kävi siellä oli siellä vaan niin jäätävän kylmä! Mutta karnevaalit oli kyllä näkemisen arvoiset. :) Mutta jälkikäteen valitsisin silti kesäreissun. Kieltämättä Venetsiassa ovat hinnat mielestäni ajankohdasta riippumatta todella pilvissä. Esimerkiksi ihan keskustassa ei välttämättä kannata istahtaa siihen kahvilaan tai ravintolaan, vaan kannattaa etsiä jostain hieman kauempaa vähän edullisempia vaihtoehtoja. Gondoliajelu on varmaan myös ihana, mutta sekin ihan ylihintainen. :/ Parasta siellä onkin vaan kävellä niitä upeita kujia ristiin rastiin! :)
    Teidän kannattaa myös etukäteen tarkkaan katsoa, miten pääsette lentokentältä hotellille parhaiten, jos se sijaitsee jossain siellä aika keskustassa. Tavallisella taksilla kun ei pääse kovin lähelle keskustaa, mutta onneksi vesitaksilla pääsee melko hyvin kaikkialle. Ei vaan ole kiva raahata laukkuja niillä mukulakivillä.
    En malta jo odottaa kaikkia venetsiakuvia! :)

    http://camillan-live-love-learn.blogspot.fi/

  • Reply
    Zandra
    18.6.2013 at 13:28

    Näyttääpä ihanalta paikalta! En ole koskaan Venetsiassa käynyt, mutta ensi kuussa lähdemme viikoksi Roomaan:) En malttaisi enää odottaa :D

  • Reply
    Beauty Corner
    18.6.2013 at 18:28

    Hotellista ei oo kokemusta mutta Venetsiasta on ja se on ihana! Vieläkin unelmoin siitä! Kannattaa ehdottomasti käydä jonkinlaisilla veneajeluilla ympäri lähisaaria, niin kaunista. Ja kaikki ne kauniit kirkot, jos sellainen kiinnostaa. Sekä tottakai hedelmätorilta hakemaan herkkumansikoita evääksi, ihan parhaita. Voi että tuli taas Venetsia kuume, siellä on kaikkea ihanaa, mutta ennen kaikkea se tunnelma!

  • Reply
    Anonymous
    18.6.2013 at 21:47

    meen itekki käymää venetsiassa mutta vasta heinäkuussa :)

  • Reply
    Anonymous
    4.7.2013 at 12:29

    En tiedä, mistä teillä on yleensä tapana hotelleja etsiä (varmaan hotels.com ? muistelen, että sulla olisi jotain yhteistyöpostauksia ollut), mutta ajattelin näin opiskelijabudjettia kannattavan näkökulmasta vinkata sulle tästä sivustosta: http://www.trivago.fi/ Ainakin se mainostaa tarjoavansa aina edullisimman hinnan tietylle hotellille, joten uskon, että sieltä voi melkoisia säästöjäkin tehdä !

    Venetsia oli itselle aikamoinen pettymys (sääkään ei tietysti ollut sieltä parhaasta päästä. Toki se on must-kohde ja kauniskin, mutta turistien määrä oli aivan järkyttävä ja tavallaan pilasi paikan, me olimme paikalla kuitenkin off-season aikaan. Kyseessä oli kuitenkin vain päiväreissu, joten pyörimme vain siellä sokkeloisessa “keskustassa” – varmasti sieltä löytyy vaikka mitä, kun jaksaa etsiä ja on paikalla pidemmän ajan (: Ihanaa matkaa teille !

    -Janni

  • Reply
    Anonymous
    6.7.2013 at 09:58

    Olen ollut Venetsiassa muutamia kertoja ja suosittelen, että lähdette pois San Marco piazzan läheisyydestä, vaikka tietysti tuo aukio dodgen palatseineen ja San Marco -kirkkoineen on koluttava myös. Mutta menkää esim. sellaisille alueille kuin Dordoduro ja Castello. Castello alkaa ihan siitä San Marcon (Pyhä Markus) aukion takaa, mutta jatkuu melko pitkälle. Kannattaa kävellä arsenalin satama-alueelle asti (ehkä noin 1-2 km:n kävely). Arsenalissa rakennettiin laivoja jo 1100-luvulla, siellä on myös hieno merimuseo ja muutenkin Castellon seutu puistoineen on melko erilaista kuin ihan keskusta, jossa myös päivittäin vähintään tuhansia muitakin turisteja: http://plaza.fi/matkalaukku/eurooppa/italia/venetsia/castello-venetsiaa-aidoimmillaan Dorsoduro on nuorekas alue, jossa mm. yliopisto ja lukemattomia taidekauppoja ja boheemia elämää.

    Jos taide kiinnostaa, niin käykää viehättävässä Peggy Guggenheim -museossa, jossa pihalla myös hänen ja hänen lemmikkikoiriensa hauta. Lisäksi kannattaa käydä Muranon ja Buranon saarilla veneretkillä.

    Useat turistit menevät San Marco piazzalla olevaan kellotorniin katsomaan ilmasta päin Venetsiaaa, mutta San Giorgio Maggioresta, joka on pieni saari noin 5 minuutin venematkan päässä tuosta aukiosta, on paljon viehättävämpi (ja halvempi) kellotorni, josta upeat näkymät.

    Tässä erittäin hyvä sivusto: http://www.aloverofvenice.com/index.htm ks. mm. hidden corners

    Nauttikaa matkastanne!

    Miia

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *