18.7.2013

Kosmetiikkaa mukaan viikonloppumatkalle

Mainitsin Viikonloppumatkalle pakkaaminen– postauksessa, että otan seuraavalla reissulla kuvan mukaan lähtevästä kosmetiikka-arsenaalista. Muistin kuitenkin, että otinhan minä nytkin hotellilla kuvan kaikista purkeista ja puteloista, kun olin ne saanut purettua laukusta!:)

Meikkejä reissuun en koskaan ota kovin paljon. Harvemmin jaksan pynttäytyä pitkään matkoilla, tällä kertaa mukana oli jopa normaalia enemmän meikkejä. 
Meikkejä pakkasin siis seuraavasti:
1 ripsiväri
1 nestemäinen meikkivoide
1 meikkivoidepuuteri
1 heleyttävä puuteri
2 ihonsävyn heleyttäjää
2 huulikiiltoa
1 aurinkopuuteri
1 irtopuuteri
2 luomiväriä
1 poskipuna
1väripaletti kulmille
1 eyeliner
1 primeri

Meikkien lisäksi matkaan lähti aurinkotuotteita, jotka sain blogin kautta. Clarinsin tuotteet osoittautuivat aivan tautisen hyviksi! Voin suositella niitä jo nyt todella lämpimästi. Tulen vielä kirjoittamaan ihan erillisen postauksen niistä, sen verran hyviä tuotteita oli!:)
Hiuksia varten otin mukaan suijasuihkeen, jätettävän hoitoaineen ja kihartimen. Mukana oli tietysti myös shampoo ja hoitoaine, mutta ne eivät näy tässä. Kasvoille puhdistusaine ja muutama erilainen rasva ja silmänympärysvoide. Dödöjä olin vahingossa ottanut mukaan oikein kaksin kappalein!;) Ei päässyt ainakaan loppumaan:D Kynsilakka ja pikakuivattaja lähti myös mukaan. Tosin niitä en joutunut lainkaan käyttämään, kun lakat pysyivät niin hyvin koko reissun ajan. Yksi hajuvesi vielä ja siinä taisikin olla melkein kaikki. 
Näyttää, että olisi kauhean paljon tuotteita, mutta silti kotona on aina miljoona kertaa enemmän..:D Mihin sitä oikein kaikkea tarvitseekaan. Äh,  itse olen melkoinen puteloiden rakastaja;) Jokaiselle jutulle pitää olla aina omat tuotteensa, toki matkoilla voisi suosia mahdollisimman paljon puteloita, joissa on yhdistetty ominaisuuksi 3 in 1 systeemillä. Onko teillä antaa jotain hyviä esimerkkejä tällaisista super tuotteista, jotka lupaavat kolmea yhdellä?:)
Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

9 Comments

  • Reply
    Mipsukka
    18.7.2013 at 12:46

    Multituotteet olisivat kyllä käteviä matkoilla, mutta olen samanlainen että tykkään tuotteeni erikseen. :) Joskus olen saattanut ottaa esimerkiksi pelkästään kasvojenpuhdistuspyyhkeitä erillisten postoaineiden sijaan lyhyille matkoille, mutten ole oikein ikinä ollut tyytyväinen niiden toimintaan. Jos kyse on paria yötä pidemmästä reissusta, otan ehdottomasti koko arsenaalin mukaan. Eli ei vinkkejä täältä, mutta pitää kytätä kommenttilaatikkoasi jos jollakulla toisella olisi. :)

    Tein vähän aikaa sitten postauksen omista matkatuotteistani, tosin ilman kosmetiikkaa. :) http://katsehorisontissa.blogspot.com.au/2013/06/minikosmetiikkaa.html

    • Reply
      Mona
      18.7.2013 at 18:36

      Oi noi minit on niin käteviä!! :) Ihanat kuvat oot niistä ottanut!!! :)

  • Reply
    Anonymous
    18.7.2013 at 13:41

    Hei, minkä merkkinen ja mallinen on tuo oikeassa laidassa näkyvä meikkipussi? Longchamp?

    -Päikkis-

    • Reply
      Mona
      18.7.2013 at 18:36

      Moikka! Juu sellanen se on, mutta ei taida olla aito. Oon saanut sen ystävältä joka sen on ostanut ulkomailta!:)

    • Reply
      Anonymous
      18.7.2013 at 18:54

      No ilmankos… Oon nimittäin tuollaista aitoa etsinyt, mutta ei taida olla Longchampin valikoimissa :(

      -Päikkis-

  • Reply
    Casey Sorrell
    18.7.2013 at 14:40

    Wish I could understand the translations a bit better on this post, I'll be packing my things tonight for a trip to a cabin in the top of MI across the lake from Canada. My trip is a lot of hiking, fishing, ans swimming in lakes and waterfalls so make-up will be minimal.

    http://www.caseyslife365.blogspot.com/

    • Reply
      Mona
      18.7.2013 at 18:38

      I know, sorry for that!:/ My english is also bad as googles translation:D Keep a nice holiday!! :)

  • Reply
    Hanilo
    18.7.2013 at 15:14

    Näyttääpä äkkisilmäyksellä aika paljolta, mutta kun tarkemmin ajattelee niin en varmasti itsekään pärjäisi vähemmällä arsenaalilla! :D Ainoastaan ihon sävyn heleyttäjiä ja heleyttäviä puutereita en ottaisi noin montaa. Ja tietysti dödöjä riittäisi se yksi. :)

    • Reply
      Mona
      18.7.2013 at 18:39

      Hih, mä ite kans katoin ensin et ohhoi tulipas otettua paljon mukaan, mut kyllä olis saanu enemmänkin olla :DD

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *