26.7.2013

Food Friday: Herkullinen välipalavinkki!

Olen itse melkoinen hedelmien rakastaja ja mikäli olisi terveellistä elää pelkillä hedelmillä voisin sen melkein tehdä;) Ykkös hedelmäni on varmaankin banaani. Se on niin helppo ja ruokaisa. Rakastan laittaa banaania smoothien sekaan. Sen kanssa ei voi epäonnistua. Olen kuitenkin nyt joutunut ruokayliherkkyyksien vuoksi välttämään banaania ja täten olen syönyt useammin muita hedelmiä. Mango on hyvä korvike smoothieen banaanin sijasta, mutta passionhedelmä on ihan taivaallinen sellaisenaan!! Se toimii mielettömän hyvänä välipalana tai ihan jälkiruokana. 
Itse herkuttelen usein hedelmät joko mantelivoin tai tahinin kanssa. Passionhedelmä sopi ainakin mantelivoin kanssa ihan huikean hyvin. Nam! Toki se menee ihan sellaisenaan tai vaikka salaatin joukkoon tuomaan raikkautta. Passionhedelmä kannattaa ostaa niin, että sen kuori on hiukan ryppyinen. Silloin sen maku on kaikkein parhaimmillaan. Raaka sileä passionhedelmä kypsyy noin viikossa huoneenlämmössä. Passionhedelmässä on runsaasti sekä A- että C-vitamiinia, eli se on loistava lisä monipuoliseen ruokavalioon!:)
Onko täällä muita passionhedelmän ystäviä?:) Mikäli teillä on hyviä vinkkejä ja reseptejä antaa tämän hedelmän suhteen niin laittakaa ihmeessä kommenttiboksiin!!:)
Ihanaa viikonloppua kaikille! 
Ps. Facebookin puolella on päivän asusta kuvaa. Olosuhteiden pakosta jäi aamulla kuvat asusta ottamatta;) Kuvien puolelta löytyy myös päivän huikean upea lounas annos;D


Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN


You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    annemi / 52 weeks of deliciousness
    26.7.2013 at 13:39

    Passionhedelmät ovat ihania <3 syön niitä esim. turkkilaisen jogurtin kanssa aamiaiseksi… to cook-listalla olisi vielä passionhedelmäjäätelö ;) tosin, passionhedelmä on siitä ihana että se maistuu ihan sellaisenaankin taivaalliselle.

    • Reply
      Mona
      26.7.2013 at 19:42

      Oi turkkilainen jogurtti on niiiiin hyvää joten voin kuvitella et nää sopii siihen loistavasti!! :) Ja oih, jädenä vois olla jo melkein liian hyvää;) Hih:)

  • Reply
    elviirainen
    26.7.2013 at 13:41

    Mä rakastan myös passionia! Kaikista parasta Se oli kuitenkin Ausseissa suoraan takapihan puusta poimittuna, nams!!

    • Reply
      Mona
      26.7.2013 at 19:42

      No apua, voin vain kuvitella!!!!!! :D Namnam!!!!! :)

  • Reply
    Merenhelmi
    26.7.2013 at 13:50

    Oi noi on todella herkullisia!! <3 :)

    • Reply
      Mona
      26.7.2013 at 19:43

      No niinpä!!!! :) Loistava korvike karkkipäivänä karkeille :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *