1.8.2013

Today´s Workout

Tänään pääsin salille jo heti aamupäivästä. Vaikka olenkin aina todella aamu-uninen ja kärttyinen herättyäni niin olen ehdottomasti sitä mieltä, että heti aamusta tehty treeni on paras treeni! Siitä saa hurjasti energiaa koko päivään. Kadehdin aina Eetua, kun hän lähtee suoraan sängystä lenkille. Hänelle siitä on tullut tapa eikä sängystä ylös ponkaisu tuota hänelle yhtään ongelmia. Itse kun taas käännän niin mielelläni kylkeä ja heitän peiton korviin asti;)


Keräsin muutaman inspiskuvan Pinterestin Fitness Inspiration kansiosta tänne tuomaan motivaatiota treeneihin. 



Tänään aamupäivällä treeni näytti tältä:

Lämpö / 7 min matolla
Prässi / 103 kg x 15 x 3
Yhden jalan prässi / 15kg x 10 x 2 + 15kg x 15
Mave / 40kg x 10 x3
Askelkyykky tanko jalkojen välissä / 10kg x 12 x 3
Vatsarutistus / 15 x
Hooveri / 1min









Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN







You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Anonymous
    1.8.2013 at 20:18

    Mä en heti aamusta jaksa tehdä mitään kauhean raskasta treeniä, mutta olen kokenut, että työmatkapyöräily on juuri sopiva urheiluannos aamuun, kun työmatkaan kuluu noin 30 minuuttia. Tuon jaksaa polkea ihan hyvin ja fiiliksen mukaan voi joko polkea hitaasti tai sitten nopeampaa. Ja itseasiassa näin Eetun lenkillä juuri eilisellä työmatkalla! :D Ja mietinkin siinä, että sillä jätkällä on kyllä itsekuria :)

    Kristiina

    • Reply
      Mona
      2.8.2013 at 08:17

      Hihih:D Juu sillä jätkällä todellakin on rautainen itsekuri:DD
      Hyötyliikunta olis kyllä niin hyvä.. Mutta pakko myöntää että Itse vaan olen patalaiska hyötyliikunnan suhteen :DD

  • Reply
    Rosita
    1.8.2013 at 20:21

    Itse tykkään melkein eniten aamupäivän treenailusta eli siinä 10-11 aikaan mennä salille. Siinä vaiheessa on jo kerennyt heräillä hyvin ja syödä kevyen aamupalan ja saa ihanan raikkaan olon loppupäivään sitten! :) Aamukahdeksalta ei se sali jostain kumman syystä oikein nappaa..

    • Reply
      Mona
      2.8.2013 at 08:17

      Joo niin samaa mieltä!!!! :)

  • Reply
    Katya
    1.8.2013 at 21:13

    Aamutreeni on kyllä ihan parasta! Silloin on vielä yleensä aika hiljasta salilla ja saa ihan rauhassa olla :) ja alkaa päivä paljon paremmin, kun “saa hoidettua liikunnat alta pois” – eli ei tarvi väsyneenä työpäivän jälkeen stressata salista ;) kaikista parasta on varsinki maanantaiaamun treeni, lähtee viikko niin hyvin käyntiin!!

    • Reply
      Mona
      2.8.2013 at 08:18

      Joo se on muuten myös plussaa että salilla on rauhallista!! :) Ja kyllä, maanantain treenillä lähtee koko viikko käyntiin!!! :)

  • Reply
    Nora
    2.8.2013 at 09:53

    Hienoa! :)
    On kyllä ihanan inspiroivia kuvia.

    Aamutreeni, hmmm…pitäisi minunkin edes yrittää, niin voisi paremmalla kokemuksella sanoa, että sopiiko, mutta lähteminen on vaan niiiiiiin vaikeaa.

  • Reply
    Kati
    2.8.2013 at 11:37

    Ihan aiheen ulkopuolelta sellainen juttu, että ostin kokeiluun sitä sun hehkuttamaa Biottan porkkanamehua ja vitsit se on jännän makuista. Siis kun se maistuu kyllä tavalliselta porkkanalta, mutta se on niin oudossa muodossa :D mutta luulen, että se vaatii totuttelua, kun ekalla kerralla en todellakaan vihannut sitä, mutta se oli vaan niin outoa :D raikasta se kyllä on, jatkan totuttelua! Kiitos vinkistä :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *