10.8.2013

Maxi wish outfit!

Olen hehkuttanut koko kesän maxeja ja nyt vasta päädyin tilaamaan yhden yksilön kotiin.  Entuudestaan kaapista löytyi kyllä jo Le Folliesta blogiyhteistyön kautta saatu upea Koccan (löytyy tästä postauksesta) yksilö, mutta se on todella juhlava ja halusin sen kaveriksi myös vähän arkisemman, jota voi käyttää missä vaan. Päädyin selailemaan Zalandon laajaa valikoimaa ja sieltähän olisi taas löytynyt yksi jos toinenkin ihanuus. 
Keräsin tilaukseen laittamani kauniin Mint&Berry maxin ympärille asun, jonka mieluusti nyt pukisin päälle. Koitin koota asusteita, joita jo minulta itseltäni löytyy. Reiskat ovat vielä ostoslistalla ja samoin tuo kaunis näyttävä rannekoru;)

maxi täällä // ballerinat täällä // laukku Mulberry Alexa // aurinkolasit täällä // rannekoru täällä (Adlinks)

Nyt malttamattomana odottamaan mekkoa kotiin! Mitäs tykkäätte tästä maxista?:)

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Nanna
    10.8.2013 at 11:29

    Mä taas tykästyin noihin kauniin värisiin ballerinoihin :)

    • Reply
      Mona
      10.8.2013 at 11:33

      Eikö ookkin kivat!! :) Mulla on itsellä melkein identtiset Carolina Herreran ja mietin jo nyt että toivottavasti kestäisivät vielä ensi kesänkin ovat nimittäin olleet tosi kovassa käytössä :) Simppelit yksinkertaiset on vaan aina niin kivoja :)

  • Reply
    Mapsi
    10.8.2013 at 18:17

    Tosi kaunis tuo mekko ja näyttää varmasti upealta päälläsi! Olen aina tykännyt tuollaisista pliseeratuista (heh, käytetäänkö sitä sanaa vielä…?) Helmoista. Kokonaisuus on tosi nätti ja kevyemmällä laukulla ja sandaaleillahan tuostakin tulee ihan juhlakelpoinen!

  • Reply
    Anonymous
    10.8.2013 at 18:28

    Hei kaunokainen. Pahoittelut postaukseen liittymättömästä kysymyksestä, mutta bongasin instagram kuvastasi olohuoneessanne ihanat sitaatti taulut lattialla, mistä mahtavat olla taulut/julisteet peräisin? Pakko saada tsemppaamaan seinälle pimeän vuodenajan iloksi:)

    T. Susanna

  • Reply
    DluxEdition.com
    11.8.2013 at 00:07

    Ihana asu, kelpais mullekin! :D

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *