10.8.2013

Venetsian hotelli: Carlton Capri

Venetsia postaukset ovat taas antaneet odotuttaa itseään ja kohta pukkaa jo seuraavaakin reissua! Note to self: Hyvä netti hotellissa olisi ihan ehdoton must, jotta voi tehdä hommia reissuissakin!;)
Seuraavaksi siis pientä katsausta meidän hotelliin Venetsiassa. Päädyimme ottamaan hotellin aivan liikennöintikeskuksen lähettyviltä. Se olikin loistava valinta! Nimittäin painavien laukkujen kanssa ei olisi jaksanut kävellä Venetsian pieniä katuja kovin kaus. Itse en myöskään halunnut liikkua heti veneellä saaren ihan toiselle puolelle, joten tämä oli meidän tarpeisiin täydellinen sijainti.

Alueella oli muutenkin todella rauhallista ja turisteja ei ollut läheskään niin paljon, kuin aivan keskustassa. Illallistimmekin kahtena ensimmäisenä iltana aivan hotellimme lähettyvillä ja oli mukava, kun oli suht rauhallista. Iltakävelyt oli myös ihana tehdä rauhallisilla kaduilla.

Hotelli itsessään oli siisti ja viihtyisä. Toki rakennus oli vanha, joten sisustus ei kovin moderni ollut. Huone oli kuitenkin todella siisti ja asiakaspalvelu hotellin vastaanotossa oli todella hyvää. Netti kuului kyllä huoneeseen, mutta oli todella hidas. Se olikin oikeastaan ainut huono puoli. Aamupalakin oli oikein hyvä ja maittava. Tarjolla oli hedelmiä, leipiä, pekonia, munakasta, mysliä, jogurttia sun muuta.

Hotels.com sivuilla Carlton Capri TÄÄLLÄ!
(Adlinks)

Voin oikein lämpimästi suositella tätä hotellia Venetsiaan suuntaaville! Hinta on kohtuullinen sillä Venetsiassa saa kyllä helposti pulittaa itsensä kipeäksi hotelleista. Paikka loistava, josta on helppo suunnistaa keskustaankin. Loistava muutaman yön reissun hotelli!:) Mikäli suunnittelee pidempää lomaa Venetsiaan itse valitsisin Lidon pääpaikaksi ja suuntaisin sieltä muutamana päivänä vierailemaan Venetsiaan. Lidossa voi sitten rentoutua ja nauttia rannasta. Me vietimme siellä yhden päivän. Pyrin vielä myöhemmin kirjoittamaan siitä erikseen!:)
Onko muita tässä hotellissa vierailleita?:)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Anonymous
  10.8.2013 at 09:46

  Ehdottaisin että menisitte hotelliin, jossa ei ole nettiä ollenkaan, saisitte rentoutua ja nauttia lomasta ja toisistannne ilman häiriötekijöitä ;)

  Kyllä sitten ehdit takaisin tullessa taas tekemään uusia päivityksiä, kyllä me lukijat jaksetaan odottaa hyvää postausta, kun tiedetään että se Monakin on nyt saanut akkujansa ladattua ja täysillä lomailla :)

  Kerran tai toisenkin joutunut reppureissatessa majoituspaikkoihin, joissa ei ole sosiaalista mediaa tai mikään muistuttaisi työnteosta. Siinä on sielu levännyt ja parisuhde syventynyt <3

  Hyvää tulevaa lomaa teille molemmille!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *