7.9.2013

Rooibos tee makeanhimoon

Tänään ei ole tullut tenttiin lukemisesta ei sitten yhtään mitään. Olen säätänyt blogin bannerin kanssa (kappas, kyllästyin jo viikossa uuteen banneriin;) ) ja tehnyt muita töitä koko päivän. Sähköposteihin vastailut sun muut piti säästää huomiselle illalle, mutta jotenkin ihmeessä jätin tenttikirjan nurkkaan heti aamusta… Iltapäivällä kävin ulkona lenkillä. Aurinko paistoi taas ihan täydeltä taivaalta ja lämpöä oli yli 20 astetta. Ihan kelpo sää syyskuulle! Lenkin jälkeen normaalisti on todella hyvä ja raikas olo. Suihkun jälkeen tekee mieli korkeintaan kylmää jäävettä ja jotain hyvää ruokaa. Tällä kertaa näin ei ollut. Olisin voinut siltä istumalta syödä vaikka viisi litraa jäätelöä – mielellään Ainon kermajäätelöä. Oikeasti niin hirvittävä jäätelöhimo tuli, ettei mitään tolkkua.. Ei auttanut, kuin laittaa äidille viestiä, että nyt on niin kovat jätskihimot, että mitä tehdä?? Äidiltä tuli kultaakin kalliimpi vinkki: “Hitto… Älä syö… Luen juuri maksan detoxifikaatiosta… Se on sulle tärkeä. Vedä kaalia :D ” Hahahhaha :D Repesin totaalisesti. Olipas tosi hyvä vinkki, ihan jo juoksen kauppaan hakemaan kaalia jäätelön sijasta;)

Vielä en ehtinyt kaalikauppaan, mutta sen sijaan turvauduin ihanaan Rooibos teehen. Se on super makeaa ja – noh vähän kaunistellen – vie makeanhimon sen siliäntien.

Tämä terveyspommi sisältää hurjasti antioksidantteja (toisin kuin Aino). Rooibos teetä on käytetty myös allergisiin oireisiin sen antihistamiinisten vaikutusten vuoksi. Se helpottaa lihaskipuja ja on hyväksi myös iholle! Rooibos teen väitetään myös olevan apuna uniongelmiin ja pääkipuihin.

Hymy huulilla vaihdan siis jäätelöhimoni Rooibos tee himoon.. Jätän kaalin huomiselle pahempaan makeanhimoon;)

 

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    LeAnn
    7.9.2013 at 20:06

    Tuota teetä pitää kyllä kokeilla nim. Kauhea makeahimo usein.

    Saako sitä ostettua ihan tavallisesta kaupasta vai jostain erikoisliikkeestä?

    Uusikin banneri on ihana. :-)

    Mukavaa lauantai-iltaa ihana!:-)

    • Reply
      Mona
      7.9.2013 at 20:09

      Kiitos LeAnn <3<3 :) Hih, saa nähdä miten pitkään tuota banneria pidän vai vaihdanko suoraan vanhaan tuttuun ja yksinkertaiseen banneriin;D
      Ihan tavillisesta kaupasta saa!! :) Pirkallakin on luomuna rooibosta, se on vielä aika edullinenkin:) Kannattaa ehdottomasti testata!! :) Kivaa lauantaita sinnekin<3

  • Reply
    Jaana
    7.9.2013 at 20:29

    Nordqvistilla on sellainen teelaatikko, kuin Afrikka. Sisältää aivan ihania Rooibos-teepusseja muutamalla tori herkulla maulla. Suosittelen!!!! Oma ikisuosikki on ehdottomasti Keisarin morsian, mutta aina välillä vaihdan just Rooibokseen :)

    Haha, mahtava tuo sun äidin viesti. :D Jep, vedetään vaan kaalia jätskinhimoon ;-)

    Tää uus banneri on nyt ehdottomasti enemmän sun näköinen. Kirjoitin jo aiemmin pitkän “analyysin” siitä :S mutta sitten tökkäsin vissiin jotain totaalideleteä ja viestini katosi. Pähkinänkuoressa:Aiempi banneri oli todella kaunis, mutta ei ehkä ihan niin sun näköinen:tietty minimalistisuus, raikkaus ja valkoinen väri + sun kaunis hymy. Nämä asiat yhdistyivät hienosti sun bannerissa ennen blogimuuttoa. Tämä ihan uusin on nyt sitten tosi upea!!!! Keep This!

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 21:32

      Hih, mä oon sun kanssa ihan samaa mieltä bannerista. Kyllä sellanen vaaleus ja rakkais ja minimalisti tässä suhteen on vaan enemmän mun näköinen;)
      Ja juu kaalia hyvinniin :DDDDD
      Hih:D

  • Reply
    Milla
    7.9.2013 at 22:12

    Edellinen banneri oli parempi!! Siinä näkyi kuinka täydelliset kaunis olet :) ja asu oli niiiiin ihana!!! Tuo uusi kuva ei tuo oikeutta sun kauneudelle :)

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 21:33

      Hih, voi kiitos paljon <3 Jotenkin kuitenkin itse kallistun tuollaisen hyvin simppelin ja vaalean puoleen.. Mä oon niin mega tylsä :DD

  • Reply
    Camilla
    8.9.2013 at 14:19

    Mäkin tykkäsin hirmuisesti siitä edellisestä bannerista..:(

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 21:33

      Eetu sanoi ihan samaa…. :D Mä taidan olla vaan niin himputin tylsä että heti kun on jotain muuta väriä kuin valkoista niin kyllästyn tooooosi nopeeasti :DD

  • Reply
    Reetta
    8.9.2013 at 18:14

    Haha, mä yritän myös hillitä makeanhimoa teellä ja ajoittain se auttaa tosi hyvin! Esim. Karibian Aurinko on sellainen tee joka auttaa mulla :)

    Jee, tottakai kaali auttaa aina makeanhimoihin ;D

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 21:34

      Hih, kaalipa hyvinniin ;DDDD

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *