12.9.2013

Tuoksujen maailmassa

Rakastan hajuvesiä! Nuorempana keräilin niitä urakalla. Kaapit olivat pullollaan hajuvesiä ja parhaimmillaan pulloja taisi löytyä yli viitisenkymmentä. Huh hei ja silleen. Nykyään olen hieman maltillisempi ja pyrin pitämään tuoksukokoelman pienenä, jotta kaikkia ihania tuoksuja tulisi käytettyä.

Muutamia ikisuosikkeja lukuunottamatta tykkään kokeilla erilaisia ja uusia tuoksuja. Olen melko tarkka tuoksuista, sillä saan todella helposti vääränlaisista päänsärkyä. Käytänkin tuoksuja aina hyvin maltillisesti, enkä koskaan suihkauta niitä suoraan kaulalle tai korvien alle.

Keräsin tähän tällä hetkellä kotoa löytyvät tuoksut.

Burberry Brit Sheer Edt  &   Lexington Edt Woman (Adlinks)

Burberryn Brit pääsi juuri näiden kuvien jälkeen loppumaan ja se olikin yksi lemppareistani tällä hetkellä. Ihanan hempeä ja raikas. Sopi mielestäni loistavasti arkituoksuksi. Lexingtonin tuoksun olen saanut blogin kautta ja sitä on myös kesällä tullut paljon käytettyä: Aivan ihanan kevyt ja kukkainen tuoksu, joka sopii myös arkeen loistavasti. Tätä käytän tällä hetkellä eniten Burberryn loputtua.

Burberry Weekend EdP  &  Yves Rocher Néroli EdP (Adlinks)

Weekend on kestosuosikkini. Rakastan sen voimakasta ja aistillista tuoksua. Voimakkuudestaan huolimatta se ei ole liian myskinen tai tunkkainen vaan kaikessa romanttisuudessaan ihanan kevyt. Tämän tuoksuvinkin olen napannut rakkaalta ystävältäni, joka tätä aikoinaan käytti lähes aina. Weekendia suihkauttaessani mieleeni tulee tämä ihana ystäväni. Tuoksuissa parasta onkin se, että ne herättävät paljon tunteita.  Yves Rocherilta saamani Néroli tuoksu on todella kätevässä pienessä 15ml putelossa. Tämä on usein tuoksu, joka lähtee matkoille mukaan pienen kokonsa vuoksi. Se on helppo ja kevyt, mutta ei kuulu aivan suosikkeihini. Tuoksussa on raikkautta ja voimakkuutta sekaisin. Se sopii mielestäni parhaiten menevään ja sporttiseen arkeen.

Calvin Klein Down Town Edt  &  Carolina Herrera 212 Sexy EdP  (Adlinks)

Calvin Klein tuoksu on uusin ja sen olen saanut myös blogin kautta. Tuoksu on ihanan voimakas ja sopii parhaiten iltamenoihin. Tässä tuoksussa on aistikkuutta ja raikkautta samassa. Itse kallistun käyttämään tätä enemmän talvituoksuna. Kesään se on hieman liian voimakas. Carolina Herreran tuoksua käytän todella harvoin. Olen luopunut hyvin monista hajuvesistä viimeaikoina, mutta tästä en ole malttanut luopua. Vaikka tuoksu on aivan liian vahva minulle rakastan sitä! Siinä on todellista voimaa ja se sopii täydellisesti dramaattisen pikkumustan kanssa iltamenoihin. Toivottavasti tämän tuoksun kaltaisia menoja tulisi pikimiten, jotta pääsen  sen ihanuuden fiilikseen;)

Siinä siis kotoa tällä hetkellä löytyvät tuoksut. Moni ihana lempparini puuttuu joukosta, mutta olen todellakin päättänyt, että kokoelma tulee jatkossa pysymään alle kymmenessä;) Uusia en saa hankkia ennen kuin yksi vanhoista on käytetty tai annettu jollekin, jonka tulee tuoksua tulee käytettyä.

Olisin todella iloinen mikäli te jakaisitte nyt teidän lemppareitanne ja tuoksuvinkkejänne! Ja vielä jos maltatte, kuulisin tosi mielelläni myös hieman perusteluja miksi juuri kyseinen tuoksu on ihana? Ja vielä parempaa, jos teillä on jokin ihana muisto liittyen johonkin tiettyyn tuoksuun luen senkin enemmän kuin mielelläni!!:) Tuoksuvinkkejä on aina niin kiva saada muilta, vaikka meillä kaikilla onkin niin yksilöllinen nenu:)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Jaana
    12.9.2013 at 09:48

    Mulla on kans tuo Carolina Herrera 212 sexy; en osaa käyttää sitä, mutten raski luopuakaan

    • Reply
      Jaana
      12.9.2013 at 09:49

      Ihme homma, taas kirjoitin pitkän kommentin, mutta systeemi lähettää vain alkuosan.

      • Reply
        Mona
        12.9.2013 at 12:30

        No höh!!:( Koitan tutkia tuota, onkohan joku tekninen juttu….

  • Reply
    Anne
    12.9.2013 at 18:35

    Moikkelis, täällä yksi jo aika pitkäaikainen lukijasi, joka harvoin kommentoi, mutta tähän teki mieli laittaa oma listaukseni. Ehdoton suosikki on Dolce 6 Gabbanan Rose One, todella naisellinen tuoksu. Seuraava Love, Chloé ja kaikista puuterisin vaihtoehto eikä ehkä niin yleinen Donna Karanin Cashmere Mist. Itse pidän aika tummista tuoksuista, jotka nykysään ovat sentään kääntyneet hiukan kukkaisemmiksi. Samanlainen tuoksuhamsteri kun olen niin vielä löytyy pari paljon käytettyä: Valentinon Valentina ja vaihtoehto niistä hiukan enemmän tummasävyisistä Guzzin Guilty. Käytän kaikkia päivin ja illoin kulloisenkin mielialan mukaan. Riippuu kyllä yllättävän paljon päivästä ja mielialasta minkä tuoksun valitsee ylleen.

  • Reply
    Lapa
    15.9.2013 at 23:20

    Mun lemppareita tällä hetkellä on Burberry The Beat, Moschino I love love, Giorgio Armani Aqua di gioia ja Lanvin Jeanne noin “muutaman” mainitakseni. Yritän käyttää vanhoja loppuun ennen kuin saan ostaa uutta tuoksua :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *