25.9.2013

Simply Black And White

Päivän asuvideoilla jatketaan!;) Tällä kertaa päällä oli hyvin klassinen mustavalkoinen asu. Tällaisessa viihdyn erittäin hyvin ja vastaava yhdistelmä pelastaa aina vaatekriiseistä. Mustat housut yhdistettynä mustaan bleiseriin ja valkoiseen toppiin on klassikko.

[youtube width=”700″ height=”450″]http://www.youtube.com/watch?v=rPkAKPPle2I[/youtube]

Housut olen saanut ihanasta Le Folliesta. Merkki on iBlues, joka on aikaisemmin ollut minulle tuntematon. Le Follien kanssa tehdessä yhteistyötä olen myös tutustunut tähän ihanaan laadukkaaseen merkkiin. Todella kauniita ja naisellisia vaatteita, jotka ovat todella mukavia päällä. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan näihin paremmin. Merkin nettisivut löytyvät täältä. Nämä klassiset mustat housut pääsivät kertaheitolla vaatekaappini kulmakiviksi ja ne tulevat varmasti saamaan paljon käyttöä tulevaisuudessa. Ainut miinus näissä on hieman iso vyötärö. Tarkoitus onkin viedä housut ompelijalle, mutten ole saanut sitä vielä aikaiseksi. Kröhöm.. Ompelija on ihan meidän vieressä ja siitä huolimatta tämä laiskimus ei ole muka ehtinyt tiputtaa housuja sinne;) Miten niin saamaton?:D

Ennen kaupungille lähtöä oli todella huono hiuspäivä. Sen pelastaa aina sukkanuttura. Sillä saa kyllä pelastettua pahimmatkin tukkapäivät. Nopea ja helppo tehdä ja näyttää aina siistiltä vaikka nutturan sisältä muutama suortuva sojottaisikin.

Asussa näkyvän vyön ostin viime perjantain Helsingin reissulla Zarasta. Laitoin talvella melkein kaikki vaatekaapin vyöt kiertoon ja nyt olen kaivannut ihan tavallista mustaa ohutta vyötä housujen ja farkkujen kanssa. Tämä Zaran yksilö oli juuri sopivan simppeli omaan makuuni. Se sopii etenkin Lilyn kanssa loistavasti kultaisine yksityiskohtineen!:)

Laukku: Mulberry (vastaava täällä)

Housut: iBlues @LeFollie*

Kengät: Zara (vastaavat täällä)

Paita: Zara (vastaava täällä)

Jakku: Zara (vastaava täällä)

Vyö: Zara (vastaava täällä)

Aurinkolasit: H&M (vastaavat täällä)

(Adlinks / *giveaway )

 

Mitä mieltä olette tästä todella yksinkertaisesta asusta? Moneskohan kerta mahtoi olla blogissa  B&W teemalla asupostaus…?;)

You Might Also Like

28 Comments

  • Reply
    Janet
    25.9.2013 at 08:16

    Ääk, sinä ihana! ♥
    Katselin haltioituneena asuvideota ja mietin miten kauniisti osaatkaan kävellä. Lopussa kiinnitin huomion sun kauniisiin kasvoihin ja sitten :P IHANA ♥♥♥ Päivä lähti tuhannesti paremmin käyntiin :) Oot niin ihana :)

    • Reply
      Mona
      25.9.2013 at 21:22

      Hihihi :D Voi kiitos ihana Janet sä oot aina niin ystävällinen vaan<3 :) Sinä se ihana olet:)

  • Reply
    Jonttu
    25.9.2013 at 09:21

    Voi vitsit, jälleen kerran todella tyylikästä! Aivan upea asu ja upeasti kannat sen.

    • Reply
      Mona
      25.9.2013 at 21:23

      Kiitos paljon Jonttu!!:) Musta ja valkoinen ovat vaan niin varmoja;)

  • Reply
    Angelicas Closet
    25.9.2013 at 11:10

    Love black and white!

    • Reply
      Mona
      25.9.2013 at 21:24

      Me too!! :) Almost too much;)

  • Reply
    milla
    25.9.2013 at 11:33

    Nää asuvideot on ihan parhaita!!!! :) super hyvä idis! sä oot kyllä niin ihana :) susta on tullut ihan mun lempi bloggaaja. oon seurannut sua todella pitkään mutta tuntuu että koko ajan parannat ja parannat blogin sisältöä, kuvia, juttuja, yms. sulle on myös todella hyvä postaustahti! sais monet bloggaajat ottaa susta mallia! olis kiva joskus saada sellaisia “kuulumis”/fiilis postauksia myöskin :) mä olen aina ajatellut että jos mä voisin tuntea jonkun bloggaajan ns. kaveri tasolla niin se olisit sinä! susta huokuu aitous ja se että sä oikeasti olet niin hyvä, kiltti, ja lämmin ihminen. myöskin tuot sun onnellisuutes ihanasti esiin! todella aidolla tavalla etkä “tyrkytä” onnellisuutasi toisin kuin eräs bloggava ystäväsi. se näkyy sun hymystä ja siitä miten kirjoitat. mun mielestä on myös aina niin koskettavaa millaisia sanoja käytät kun puhut eetusta :’) toivon teille ja sulle niin paljon kaikkea hyvää enkä malta odottaa nähdä mitä sun bloggaus tulevaisuutes tuo tullessaan. sä jos joku ansaitset päästä pitkälle ja että sulle tapahtuu hyviä asioita! kiitos että bloggaat ja tuot iloa meille lukijoille :) pakko vielä mainita, että sä olit se joka sai mut uskaltamaan lopettaa pillerit sillon kun ekan kerran kirjoitit siitä. olin miettinyt asiaa todella pitkää, mutta kun luin kokemuksistasi tulin vakuuttuneeksi asiasta. joten kiitos myös siitä! enkä usko että olin ainoa johon tuo teksi “osui ja upposi” :D huh, tää kuulostaa varmaan ihan hullulta ylistys tekstiltä, mutta mä vannon että tarkoitan joka ikistä sanaa! voisin varmaan kirjoittaa susta romaanin, haha :D vitsit vitsinä, mutta oikeasti, kiitos että bloggaat ja pliis jooko jatka sitä vielä pitkään! :D

    • Reply
      Mona
      25.9.2013 at 11:36

      Voi apua Milla, tietkö mun on just tarkotus lähteä Eetun synttärilounaalle kaupungille, mut täällä mä aloin pillittää sun kommentille:’) KIITOS niin kauniista sanoistasi. Voi,että et varmasti tiedä miten lämmittävä ja voimaannuttava kommenttisi oli. Olet varmasti kyllä itse juuri kommenttisi kuvailema persoona, kun pystyt noin kauniisti kirjoittamaan toisesta.
      Tää menee nyt korjailemaan levahtaneet meikin ja suuntaa kaupungille mielettömän leveä hymy naamalla <3 Kiitos vielä ihanista sanoistasi <3

      • Reply
        milla
        25.9.2013 at 11:57

        ja mulle tuli nyt aivan super onnellinen ja hyvä fliis kun sain piristää sun päivää noin! <3 nää on niin pieniä ja "helppoja" asioita miten toisen saa hyvälle tuulelle, mutta liian harvoin niitä tehdään. mullakin meni tohon kommenttiin pari minuuttia, mutta se fiilis mitä siitä kommentista seuraa kestää pitkän ajan :)

        • Reply
          Mona
          25.9.2013 at 21:24

          <3 <3 :')

  • Reply
    Pinja
    25.9.2013 at 12:13

    Hih, ihana tuo videon loppu! :D

    • Reply
      Mona
      25.9.2013 at 21:25

      :DDD Ja näiden jälkeen törkee hirnumis nauru, onneks sitä ei oo tullu videolle ;DDD On siinä ollu ohikulkijoille huumoria, kun jotkut hömelöt keskenään naureskelee ja kävelee edes takas :D

  • Reply
    lili
    25.9.2013 at 12:27

    Hihhii, ihana lady siellä kävelee tyylikkäästi siistissä asussaan ja sitten irvistää, vain sä voit tehdä tuollaisen videon, ihana Mona!!:D Aurinkoista päivää sinne!

    • Reply
      Mona
      25.9.2013 at 21:26

      Hihi :DD Mahtavaa jos tää sai aikaan pieniä suupielen nostoja ruudun toisella puolella;) Ihanaa iltaa sinne kaunottarelle <3

  • Reply
    Jasmiina
    25.9.2013 at 14:53

    Wau mikä kaunotar oletkaan!!:) tosi hassua, oon kyllä joskus aikoja sitten oon selaillut sun blogia, mutta muistan, etten kiinnittänyt tähän mitenkään erityisesti huomiota. Nyt kun tylsistyneenä lähdin selailemaan, olin monta kertaa suu auki tuijottamassa että oho, siinä onkin upea mimmi! Blogi on tosi ammattimainen ja vaikutat niiin herttaiselta tytöltä<3 ja sulla on upea tyyli! En tiedä miksi olen tämän blogin joskus skipannut, tuntuu kuin olisin menettänyt paljon:D

    • Reply
      Mona
      25.9.2013 at 21:29

      Voi kiitos paljon Jasmiina<3:) Super kiva kuulla tällaista palautetta!! Tavoite on ehdottomasti jatkuvasti kehittää blogia ja mm. kuvaus taitoja yms. Voi että miten iloiseksi saitkaan mut sun kommentilla <3 :)

  • Reply
    Onski
    25.9.2013 at 16:58

    Aww nää on niin mun lemppareita ! <3 Ja ps. upea paita, taitaa omassa kaapissa olla samanmoinen ;)

    • Reply
      Mona
      25.9.2013 at 21:31

      hihih :D Lisää tulossa;DD Eikös näistä pitäisi jo oscar ehdokkuus näyttelijän lahjoista saada;’D
      Hei tää paita on vaan niiin kiva, mulla myös mustana sama! :D Meinasin jo hankkia molempia tupla kappaleina, kun mietein et näille on niin paljon käyttöä;)

  • Reply
    Ninni
    25.9.2013 at 19:19

    Voi kun olet tyylikäs! Ja ihana video :)

    Antaisitko vielä kertaalleen käyttämäsi ompelijan yhteystiedot (aiemmassa postauksessasi jo mainitsitkin paikan, mutten nyt löydä ko. postausta). Itselläni on hyvä ompelija Turussa hakusessa. Kiitos paljon jo etukäteen :)

  • Reply
    Mabn
    25.9.2013 at 19:20

    Hihh, ihan loistavia nää sun asuvideot -etenkin se, miten hauskasti aina lopetat ne. :D Yksinkertaisen tyylikäs asu, passar det bra! :)

    • Reply
      Mona
      25.9.2013 at 21:33

      Hih, ja lisää tulee ;DD Hyvä, että osaatte ottaa nää huumorilla;D

  • Reply
    siiri
    25.9.2013 at 19:52

    hihihi ihana muru ! <3 ja b&w tosiaan tuntuu olevan sun juttu ;-) mutta mikäs siinä, kun näyttää noin hyvältä !

    • Reply
      Mona
      25.9.2013 at 21:34

      Hihiih :DD Arvaa, onko meillä Eetun kanssa hauskaa näitä kuvatessa;DD
      Todellakin BW on NIIN mun juttu :DD Kohta täällä mitään muuta näykkään;)
      JA kääk, täällä on yks kateudesta vihree…8) MÄKIN HALUUN!!!!! Ihania kuvia ja kaikkee <3 <3

  • Reply
    iitu
    25.9.2013 at 20:12

    Kiva idea nää videot kyllä :)

    • Reply
      Mona
      25.9.2013 at 21:34

      Hih, jotain vähän erilaista ja saapahan laitettua taas itseään vähän pelleksi ;D

  • Reply
    mallibongaaja
    25.9.2013 at 21:04

    Olet ihan kuin miss suomi tai malli. Oletkohan joskus niitä hommia tehnyt? Tai ehkä näillä videoilla toivot jonkun bongaavan sinut? No voin kertoa että buahahaahaaa :D :D En voikun nauraa kun luen sun blogia, eihän kukaan voi tosissaan tätä tehdä, tää on pakko olla iso vitsi!

    • Reply
      Mona
      25.9.2013 at 21:39

      Hahahah voi mallibongaaja, just näin!!;D Ihan loistoa, että ei voikun nauraa:D Ei kannata ottaaa kaikkea niin vakavasti aina, varsinkaan itseään;D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *