30.9.2013

Muutama viikko kuvina / Insta lately

Huomenta! Huh, täällä venähti viikon ensimmäinen aamu hieman pitkäksi;) En olisi millään malttanut nousta sängystä. Eetun lähtiessä lenkille käänsin vain selkääni ja vetäisin peiton niskaan. Aamukahvikaan ei oikein meinannut pelastaa tilannetta.. Säädin tässä näitä kuvapankkeja taas ja voi ärsytys mua ottaa päähän, jos en saa heti jotain asiaa toimimaan juuri niinkuin itse haluaisin.. Kaikki mulle heti nyt! Noh, ehkäpä tämä tästä.. Onneksi aurinko paistaa ja äitikin tulee tänään iltapäivällä pikaiselle visiitille. <3

En ole aikoihin koonnut instagram kuvia, joten nyt tein kollaasit viimeisen parin viikon kuvista.

instagram

1. Sain ihania mekkoja Evechicista!!  2. Etenkin viininpunainen sulatti sydämen heti. 3. Päivän rento asu koululle lähtiessä 4. viljatonta leipää tulossa 5. Ajatuksia opiskelusta:D 6. Kesällä jätin hyvästit Puntolle ja sen seurauksena olen melkein alkanut pitämään hyötyliikunnasta ja pyöräillyt enemmän kuin koskaan paikasta toiseen. (huom, vain melkein alkanut pitää hyötyliikunnasta!)

instagram-001

1. Syksy saapui Turkuun 2. Sain Nellyn uudesta Notion 1.3 mallistosta ihania juttuja! 3. Tilasin uusia hiustarpeita. Mm. kaikkien hehkuttaman harjan. 4. Uudet pökät Intimi.fi:stä lahjaksi <3 5. Hömelö kuvittelee, että käsivarsissa olisi muka jotain;D 6. Siivosin tietokonetta ja siirsin kevyet yli 20 000 kuvaa ulkoiselle kovalevylle..

isntagramlatety

1. Salille lähdössä 2. Koukussa House of Cards!! 3. Uuuuuu, uusi laina Nikon on ihana!!8) 4. Helsinkiin lähdössä Bonnierille. 5. Burberryn trenssikin alkaa olla jo hieman liian kylmä. Paksumpaa villapaitaa seuraavaksi alle siis. 5. Eetulle Helsingin tuliaisiksi huivi ja paita Zarasta.

instalately

1. Ystävän (Adalminan) kanssa lounaalle. 2. Nikonin kanssa harjoittelua ja ekat asukuvatkin otettiin <3 3. Kahvia tauko! 4. Tyylikäs Adalmina. 5. Parasta luettavaa. 6. Eetu sai maailman liikkiksimmän lahjan töistä asiakkaalta (11-v pojalta) ! Ja ihan vain siksi, että Eetu on kuulemma paras kauppias :’)

instalately-001

1. Syksyiset lehdet ovat niin kauniita. <3 2. Eetun ja ystävän kanssa Jazz brunssilla 3.  Aula Cafessa on aina kiva fiilis. 4. Eetu sai super kivoja Lumenen ja Cutrinin tuotteita testiin. 5. Sunnuntain lounas ala Eetu 6. Kaupungilla pyörähtämään.

instalately-002

1. Meidän makkari. 2 Lounasta töiden ohella. 3.  Vähän kipeänä käymään kaupassa. 4. Sosekeittoa aurinkokuivattujen tomaattien kanssa, nam. 5. Le Folliessa moikkaamassa Stefania 6. Olisin ehdottomasti ostanut nämä, mutta vain yhdet jäljellä eikä olleet mun kokoa.

instalately-003

1. Lumenen hyvää tekevä kamppis <3 <3 2. Rakas takatukka hömelöni <3 3. Rento päivän asu. 4. Keskiviikko illalla leffaan kullan synttäripäivänä. 5. Söpö auto jolla on ripset. 6. kaupungilla käymään taas vähän puolikuntoisena.

instalately-004

1. Menin sitten ostamaan Le Folliesta mega ihanan talvitakin. 2. Sisustuksen Koodista ihana W-muki. 3. Ruusuja piristämään päivää. 4. Edelleen puolikuntoinen olo. Onneksi löytyy ylisuuri villapaita johon voi kääriytyä. 5. Eetu 25-v lähdössä perjantaina iltavuoroon!! :’D 6. Rento päivän asu kera uuden ihanan takin.

instalately-005

1. Selfie ja uus takki 2. Koti Spa näistä juttua vielä myöhemmin. 3. Uudet Niken Vomerot. 4. Sunnuntain asu. Sandin ruskeat kengät pääsivät taas ekaa kertaa tänä syksynä käyttöön. 5. Treffit rakkaan ystävän kanssa, jota oli jo mega ikävä. 6. Sunnuntai-ilta kotona uuden maailman pehmeimmän viltin kanssa.

Instagramia pääset seurailemaan reaailiajassa nimimerkillä @Monasdailystyle

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!! :)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    Jonttu
    30.9.2013 at 11:14

    Tosi kivoja kuvia. Tuo opiskelun määritelmä oli kuitenkin ihan paras, sain siitä hyvät naurut. Mutta määritelmässä osuit kyllä täysin oikeaan. :)

    • Reply
      Mona
      1.10.2013 at 21:51

      Hihih :D Mä en oo taas saanu hitsit viime aikoina tehtyä mitään koulujuttuja!:/ Ärsyttävääääää… Miten sitä saiskaan taiottua itselleen opiskelukärsivällisyyttä… Mä niin kadehdin sellasia lukutoukkia, jotka jaksaa pysyä tiivisti kirjojen äärellä.. Ehkäpä mäkin tästä joskus rauhotun….huom ehkä…

  • Reply
    SuviAnni
    30.9.2013 at 12:35

    Kivoja juttuja! Hei mitä olet tykännyt tosta Tangle Teezeristä? Vanha hiusharjani vetelee viimeisiään ja olen harkinnut tuon ostamista tilalle, mutta se näyttää jotenkin niin epäilyttävältä! :D

    • Reply
      Mona
      1.10.2013 at 21:52

      Oi tykkään tosi paljon ja voin siis suositella!! :) Sillä saa myös suihkussa harjattua hiukset kun hoitsikka on päässä.:)

  • Reply
    Pinja
    30.9.2013 at 12:40

    Ootte kyllä Eetun kanssa jotenkin niin suloisia!♥ En voi kuin toivoa että itekin joskus tollasessa elämäntilanteessa olen :)

    • Reply
      Mona
      1.10.2013 at 21:54

      Hih, voi Pinja <3 :) Oon kyllä kovin onnellinen kun tuon Eetun olen rinnalle löytänyt: Mutta voin kertoa, että ei meidän arki pelkkää ruusuilla tanssimista ole :DD Kumpikaan meistä ei oo mitään ihan helpoimpia persoonia ja sanomista ja ristiriitoja sattuu yksi jos toinenkin päivässä :D Voisinkin tästä aiheesta joskus kirjoitella ihan postausta, ettei mee ihan pehmo pumpuliseksi mielikuvat parisuhteesta :D

  • Reply
    StyleC
    30.9.2013 at 13:33

    Teidän makkari on muuten superihanan näköinen: rauhallisen ja avaran! Kivoja kuvia muutenkin, hyvä tuuli tarttuu :)

    • Reply
      Mona
      1.10.2013 at 21:54

      Voi kiitos paljon, tosi kiva kuulla, että tällainen vähän kuvarikkaampikin postaus oli ihan jees :) Koitan muistaa näitä aina välillä tehdä:)

  • Reply
    Casey
    30.9.2013 at 15:26

    Great post, I love that winter coat with the fur collar that is just beautiful.
    I like your study posts a lot, I do a lot of studying and seeing you do kind of motivates me to study more too. Keep it up!

    • Reply
      Mona
      1.10.2013 at 21:57

      Thanks Casey<3 :) So nice to hear. I really try to do my best of study but sometimes it's really hard!!;D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *