9.10.2013

Hyväksi todettuja kosmetiikkatuotteita

Blogi mahdollistaa sen, että pystyn testailemaan paljon enemmän uusia kosmetiikkajuttuja, mitä voisin muutoin testailla. Pyrin aina poimimaan niistä parhaimpia ja hyväksi todettuja tänne postauksiin, vaikka moni hyväkin tuote väkisin jää joskus mainitsematta kiireiden vuoksi. Ihan kaikista ei millään ehdi tehdä postausta. Keräsin tähän nyt kuitenkin tällä hetkellä muutamia todella hyväksi havaittuja tuotteita, jotka olen kaikki saanut blogin kautta.

Ensimmäisenä Jane Iredalen meikkisarjan mineraalimeikit. Tämän merkin tuotteita minulla itselläni ei ole aikaisemmin ollut, mutta lähdin suurella innolla niitä testaamaan sillä olen äidiltäni monesti kuullut näistä hehkutusta. Hänellä on super herkkä iho ja tämä sarja on saanut häneltä paljon kehua siitä, että se sopii myös hyvin allergiselle ja herkälle iholle. Itse tykästyin erityisesti tuohon Loose Mineral Powder meikkipuuteriin. Haluan kasvoille tarpeeksi peittävyyttä, jolloin olen lisännyt tämän meikkivoiteen päälle. Se kyllä jo pelkästäänkin peittää hyvin, mutta itse tykkään, että saan kunnon mattapinnan kasvoille. Tämä tekee ihosta aivan ihanan pehmeän ja jättää pinnan erityisen tasaisen näköiseksi. Huulipuna oli myös mukavan kosteuttava. Se ei jätä huulia tahmeiksi eikä kuivata laisinkaan. Tykkään molemmista ja ehdottomasti voin jakaa ainakin näiden puolesta hehkutuksen äitini kanssa:)

Seuraavana jo useammassa blogissakin nähty Lumenen Bright now vitamin c– sarjan tuotteet. Nämä ovat todellakin huippua ihania!! Erityisesti silmänympärysvoide ja tuo BB serumi saavat kiitosta. Ne jättää iholle todella raikkaan tunteen ja virkistävät kasvoja. BB serumia olen käyttänyt päivävoiteen alla aina ennen meikkiä. Se toimii minusta hyvänä pohjana meikille, koska se tuntuu tasoittavan ja kirkastavan ihoa. Tämä sarja on ehdottomasti yksi Lumenen lemppareistani.

Lumenen tuotteilla jatketaan. Heidän uudet ripsivärinsä ovat todellakin omaa luokkaansa. Olen super kriittinen ripsareissa ja olen melkoinen (edelleenkin) Lancomen vannoja näiden suhteen. Nämä Lumenen Cloudberry ripsarit ovat kuitenkin hyviä kilpailijoita ja loistava pihistä versio Lancomen Hypnoselle!  Näiden luvataan myös säännöllisesti käytettynä tuuhentavan ja pidentävän ripsiä niiden sisältävän seerumin vuoksi. Tuon lupauksen osalta myönnän vielä olevani kriittinen, mutta katsotaan…;) Ainakin ne tekevät ripsistä todella kauniit ja pysyvät myös hyvin ripsissä. Näitä uskallan todella lämpimästi suositella ainakin Hypnosen nimeen vannoville. Enpä olisi uskonut, että oma lempparini saisi näin hyviä kilpailijoita.:)

Siinäpä niitä. Koitan taas jatkossa hieman ryhdistäytyä näiden hyvien kosmetiikkatuotteiden postailuissa. Seuraavaksi olisi jo piakkoin tulossa tehotuotteita kasvojen hoitoon. Olen muutamiin ihanuuksiin jäänyt koukkuun ja ne ansaitsee ehdottomasti tulla mainituksi.

Onko näistä tuotteista jotkut teille tuttuja? Entäs onko muita, jotka ovat jääneet johonkin tiettyyn ripsiväriin koukkuun ja uusien kokeilukin tuntuu vaikealta?:)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Jonttu
    9.10.2013 at 17:26

    Ihanaa olisi lukea myös meikkilaukku-postausta. Siinä voisi olla vaikka matkalla käyttämiäsi erilaisia meikkilaukkuja ja -pussukoita. Tykkäisin kovasti. :)

    • Reply
      Mona
      12.10.2013 at 19:58

      Hih, ehdottomasti se siis korvispostauksen kanssa tekolistalle!! :) Kiitos Jonttu postausvinkistä <3

  • Reply
    Salla
    9.10.2013 at 18:23

    Mulla on sama silmänympärysvoide! Hyvin toimii :)

    • Reply
      Mona
      12.10.2013 at 19:59

      Jee kiva kuulla, että muitankin tuon kannattajia!! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *