20.10.2013

Kosmetiikkaa luomuna aleista

Muistutuksena, että Nellyn aleihin pääsee vielä tänään koodilla MONA (ad) ennen alen virallista alkamista. Omat alevinkkini löytyvät Alle 40– ja VIP sale– postauksista! :) Moni juttu alkaa olla jo loppuunmyyty, mutta toki hajakokoja löytyy vielä kivasti. Tänään hoksasin, että alesta löytyy myös ihan tajuton määrä ihanaa kosmetiikkaa! Suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan, mikäli joukosta löytyy juuri niitä omia lemppareita. Itse keräsin tänne nyt kosmetiikan puolelta aivan ihania luomutuotteita. Rakastan luomukosmetiikkaa ja useampi niistä roikkuukin omien kosmetiikkalempparien kärjessä. Madaran tuotteet ovat mm. todella herkkäihoisen äitinikin lemppareita. Nellyltä löytyy myös mega ihania Joik tuotteita. Itse olen päässyt tutustumaan merkkiin Turkulaisen Soul Sisters kauneus- ja kynsihoitolan kautta. Mikäli tykkää siis tutkiskella tuotteita kunnolla netistä tilaamisen sijaan suosittelen käymään tuolla!:)

Tässä omat poimminnat alen kosmetiikka puolelta! Ihanaa, että luomutuotteidenkin purkit ovat viimevuosien aikana alkaneet näyttääkkin kivemmilta…;) Itse olen ainakin melkoinen esteetikko ja tuotteiden yksi isoista iloista on ehdottomasti kauniit purkit ja hylsyt.

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. // 7. // 8. // 9.

Nuo Joikin saippuat ovat ihania!! Minulta löytyy ihana kuoriva saippua, jossa on hempeän hemaiseva tuoksu. Joikin tuotteissa on aivan loistava hintalaatu suhde. Ne ovat kohtuullisen edullisia, mutta esimerkiksi todella riittoisia ja hyviä:) Heidän tuoksukynttilänsäkin ovat mielettömän ihania ja palavat pitkään. Madaran tuotteista, jos pitäisi valita vain yksi valitsisin ehdottomasti heidän käsirasvansa! Todella edullinen esimerkiksi Jurliquen lemppariini verrattuna, mutta kilpailee lähes samoilla viivoilla. Etenkin talvella aivan ehdottoman hyvä tuote.

 

10. // 11. // 12. // 13. // 14. // 15. // 16. // 17. // 18. 

Alemmassa kollaasissa vilahti yksi Ole Henriksen yövoide. Kyseinen merkki on minulle vielä täysin tuntematon, en ole tainnut vielä yhtään heidän tuotettaan testata. Olisi kiva kuulla mikäli teillä on merkistä kokemuksia? Minua kovasti kiinnostaisi merkki siitä lukemieni kehujen vuoksi.

Nellyn aleen siis koodilla MONA täältä!! :) (Adlinks)

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Heli Harjunpää
    25.10.2013 at 11:42

    Tervehdys Mona,
    seuraan blogiasi erittäin aktiivisesti ja pidän siitä, oikein vauhdikasta ja kiireistä elämää sinulla.
    Mutta ajattelin kommentoida tuota Ole Henriksen-sarjaa. Olen käyttänyt ko sarjan tuotteita valikoiden jo muutamia vuosia ja sarjalla on mielestäni erittäin hyviä tuotteita. Esimerkkinä heidän Blue/blackberry enzyme mask-entsymaattinen kuorinta-aine on aivan paras, kuivalle,herkälle ja ohuella iholle ja paljon muita ihania ihonhoitotuotteita ja vielä haluan mainita Ole Heinriksen- huulirasvan”Fresh Lips”-tuotteen, joka on myös todella tehokas ja riittävä, ilman ei enee tulisi toimeen. Sarjan vartalonkuorinta ja vartalovoide ovat myös erittäin laadukkaita.Kokeilemalla selviää, mitkä tuotteet sopivat itselle parhaiten, tietenkin. Kannattaa siis kokeilla.
    Oikein hyvää viikonloppua Sinulle ja jaksamisia kaiken touhun keskelle.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *