20.11.2013

Helsinkipäivä

Täällä ollaan! Heräsin aamulla kuudelta ja suuntasin kasin junalla Helsinkiin. Päivä on pitänyt sisällään duunia, palaveeraamista ja paikasta toiseen poukkoilua. Helsinkipäivät ovat aina niin mukavia, mutta päivän jälkeen on aina aivan naatti olo. Nyt istun junassa kohti kotia ja illalla olisi vieä monta juttua hoidettavana. Taitaa kuitenkin sänky viedä voiton….

Kuullaan pian ja lisäilen myöhemmin muutamia kuvia vielä päivästä. Pus <3

Ps! Tänään löytyy kaupoista uusin Costume! :) Mukana on koko aukeaman esisovitus juttu, jota tehtiin lokakuussa! Niin jännää!!:)  Costumen voi tilata suoraan kotiin teille räätälöityyn tarjoushintaan täältä <3 :) Olisi huippua kuulla teiltä palautetta tuosta esisovitus jutustakin! <3 :) (huom, saan linkin kautta tehdyistä lehtitilauksista palkkion)

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jonttu
  20.11.2013 at 21:57

  Mitä tarkoittaa komissio postauksen viimeisessä lauseessa?? :) :)

  • Reply
   Mona
   20.11.2013 at 22:03

   Oho mun lausekin on jääny kesken :D Miten niin vähän väsynyt…. :DD Korjaan asap. Mutta siis jos tilaa lehden tuosta Mun blogin lukijoille tehdystä tarjouksesta, saan siitä rahallisen korvauksen!:)

 • Reply
  Jonttu
  20.11.2013 at 22:07

  Ei ollut tarkotus viilata pilkkua, mutta tuo vaan oli niin hauska juttu. :D

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *