21.11.2013

Äidin blogilemppareita osa 2

Pyysin äitiä listaamaan jälleen hänen suosikkejaan blogimaailman joukosta. Aikaisemmat suositukset löytyy Äidin lemppariblogit– postauksesta. ( Yhden hän lisäsi jo toiseen kertaan, mutta kertaushan onkin opintojen äiti;) )
Naureskelin myös äidin aloitusta blogivinkeille! :D Thanks mama, ei varmaan yhtään puolueellisesti sanottu mielipide;)
Monan Äidin lemppareita:
1. Monas daily style on ihan ehdoton, mut sitä ei varmaa saa sanoa, ni sit ykköstilan jakaa…Tai oikeestaan nää nyt ei ole ollenkaan missään paremmuus järjestyksessä, vaan näitä nyt vaan usein tulee seurattua :)
Kalastajan vaimo: Ihania kuvia ja Johannan tyyli ja elämänasenne puree. Kiva seurata perheen elämää Norjassa ja voi mitä ihania neuleohjeita sieltä voi bongata :)
Kaitaliina: Kaitaliinan blogia olen seurannut jo todella pitkään.Fiksu, kunnianhimoinen nuori äiti asuu tällä hetkellä Shanghaissa ja on ollut mieletöntä lukea kulttuurista siellä. Pidän myös kovasti Kaitaliinan tavasta kirjoittaa (vaikka täytyy myöntää, että en aina jaksakkaan ihan kaikkiin aiheisiin paneutua) ja tietysti myös pukeutumistyylistään :)
Tyylitellen: Täytyy sanoa, että vaikka Tyylitellen blogin Annan pukeutuminen poikkeaa omastani, tässä  blogissa vaan jokin vetää. Tykkään kovasti, ajan vain salliessa, kierrellä kirppareita ja tässä blogissa viehättääkin juuri eniten Annan ihan mielettömät kirppislöydöt.. Upeita vintagemekkoja ja voi miten hienosti kantaa niitä asusteineen. Kivoja sisustusvinkkejä täältä saa myös :)
Turun Tilda: Menee samaan kategoriaan tyylitellen blogin kanssa. Kivoja kirppislöytöjä, paljon ihania hameasuja, joista saa vinkkejä omaankin pukeutumiseen. Nuoren opettajan tekstejä on myös miellyttävä lukea ja ottaa kantaa hieman vaikeisiinkin asioihin.
Urheilu- ja hyvinvointi blogeista voisin mainita On The Go; Mahtavia reseptejä ja vinkkejä niin terveysruoista kuin liikunnasta eri lajeineen!
– Mami
Kiitos äidille taas vinkeistä!!:)

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Anna
    21.11.2013 at 19:29

    Kaitaliina ei asu Singaporessa vaan Shanghaissa! :)

    • Reply
      Mona
      21.11.2013 at 19:32

      ih, tullut varmaan ajatuspieru :D

    • Reply
      mami
      22.11.2013 at 07:56

      Hih… kiitos korjauksesta!
      Eipä tullut listaa kirjoittaessa tarkemmin ajateltua… noh, onneksi muistin, että Aasiassa kuitenkin ;)

      • Reply
        Mona
        22.11.2013 at 10:54

        Hih:) Melkein sama ;) Pus muru <3

  • Reply
    Milla
    22.11.2013 at 18:07

    vaikka mä ja kalastajan vaimo ollaankin todella eri ikäluokissa ja elämäntilanteissa niin tykkään tosi paljon kyseisestä blogista!!! :) kauniit kuvat ja tosi inspiroiva sisustus!! johanna on myös super kaunis ja voin vaan toivoa että vanhenen yhtä kauniisti :) (vaikkei hän vanha ole, mutta ymmärrät pointin varmaan :DD )

    • Reply
      Mona
      22.11.2013 at 23:57

      Hän on kyllä niin ihana ja todellakin blogi aivan huikea <3 Johannan kuvat ovat aivan omaa luokkaansa :)

  • Reply
    Katness
    22.11.2013 at 23:48

    On the Go on mun ystavan blogi! Kivaa etta on mukana listassa. Heidi elaa ja hengittaa terveellista elamantapaa. Itse kayn juuri samaa koulua josta Heidi valmistui taalla Nykissa. Hyva valinta! Mukavaa viikonloppua ja aitille terkkuja! :)

    • Reply
      Mona
      22.11.2013 at 23:58

      Voi miten kiva kuulla!!! :)
      Todellakin hyvä valinta!! :) Ihanaa vkl myös sinne <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *