21.11.2013

Kuvia ja kuulumisia

Maltoin sittenkin tulla vielä hetkeksi koneelle.. Jäin touhuamaan niin paljon kaikkea, että väsymys katosi mystisesti ihan johonkin muualle.

Keräsin tässä tohinoissani muutaman kuvan tämän päivän Helsingin reissulta.

Aamulla suuntasin ensimmäisenä Yves Rocherin (adlink) syysinfoon tapaamaan ihania YR:n naisia ja tutustumaan uuteen Elixir 7.9 anti-age sarjaan. Sarja tulee myyntiin alkuvuodesta, mutta pääsimme jo testaamaan näitä ihanuuksia ja kuulimme kehityksestä itse  ihonhoitoyksikön tutkimusten johtajalta Céline Laperdrixilta.

Ennen tuoteinfoja nautimme maittavan samppanjabrunssin. Tarjolla oli vaikka mitä herkkuja. Kiva tapa aloittaa päivä;)

Parasta tilaisuudessa oli ehdottomasti nähdä Liisa ja Maiju, joiden kanssa olen tekemisissä YR:n tuotteiden tiimoilta. Mielettömän ihania ja aurinkoisia persoonia. Heistä saa energiaa moneksi päiväksi!:) <3

Päivään kuului myös Bonnierin toimistolla palaveeraamista aurinkoisen Nooran kanssa, joka työskentelee meidän markkinoinnissa. Suunnittelimme ja kehittelimme ideoita mitä kaikkea kivaa voitaisiin kehitellä tänne blogin puolelle!:)  Noora on huippu tyyppi ja onkin ollut ilo tutustua häneen tässä syksyn aikana!:)

Bonnierin toimisto jaksaa ihastuttaa mua joka kerta! Tyylikäs ja viihtyisä paikka, jossa mielellään viettäisi aikaa enemmänkin. Nyt palaveerattiin Nooran kanssa ihan aulatiloihin, mutta aattelin, että voisin ottaa joku kerta ihan kokonaisen päivän toimistolla kierrellen samalla häiriten vähän meidän Costumen toimituksen porukkaa;) Mitäs mieltä olette pienestä Costumen toimitus behind the scenes – postauksesta?:)

Yves Rocherin tilaisuuden ja Nooran kanssa palaveeraamisen lisäksi treffasin kuvan kauniin Sirpan kaupungilla sushilounaan ja kahvin merkeissä. Sirpa edustaa monia brändejä joista pidän hurjasti. Jane Iredale ja Dr.Hauschka esimerkiksi saavat multa todella paljon propseja erinomaisesta laadusta. Täytyy sanoa, että sopii hyvin edustaja ja brändit toisilleen- Sirpa on nimittäin niin upean näköinen nainen, josta ihan huokuu se miten hän pitää kehostaan hyvää huolta niin ulkoisesti, kuin sisäisestikin. Onkin erityisen kiva lähteä testailemaan hänen suosittelemiaan tuotteita. Vaikea kuvitella, etteikö ne olisi toimivia, kun niiden takana seisoo Sirpan kaltainen nainen.

Sirpa hemmotteli mua ihan kunnolla ja oli laittanut testipussiin vaikka mitä ihanuuksia. Malttamattomana aloitin testailut heti ja puhdistin kasvot nyt noilla Dr. Hauschkan tuotteilla. Niin ihanat tuoksut!! Jo ekalla kerralla mun sydämen vei etenkin tuo rense creme puhdistusvoide!! Kuorinta-aineita rakastavana tuo on täydellinen tuote. Se toimittaa nimittäin kuorinnan virkaa, mutta sitä voi käyttää joka päivä. Aine taputellaan painellen kasvoille puhdistuksen jälkeen eli ei normaalin kuorinta-aineen tavoin hangata. Se viimeistelee puhdistuksen ja jättää ihanan raikkaan olon. Tää tulee varmasti olemaan hitti! Tuoksu tässä oli ehkä vähän omituinen ja jonkun mielestä varmaan saattaa olla huono, mutta mun aisteille se toimi! :D Käykää nuuhkaisemassa vaikka stockalla ja kertokaa mitä mieltä te ootte! :)

Yvesilta sain myös nuo ihanat Elixir 7.9 tuotteet testiin ja mielenkiinnolla odotan niiden kokeilua:) Sopivat talven kylmiin ilmoihin niin hyvin. Laitoin itseasiassa Liisan vinkistä sarjan silmänympärysvoiteen heti jääkaappiin, jolloin saa tehostettua voiteen viilentävää tuntua. Huomenna siis kylmää kyytiä tummille silmänalusille.

Loisto päivä taas takana ja ennen kaikkea ihania tyyppejä päivä täysi. Tällaiset päivät on parhautta, kun saa ammentaa muista hyvää ja positiivista energiaa <3 :)

Kiitos muuten teidän ihanista kommenteista koti postaukseen ja kaikkiin muihinkin. Ootte niin mahtavia ja oikeasti saatte täällä päässä hymyn aikaan niin monesti! Ihan mahtavaa miten kannustavia ootte. Täällä jänskätään myyntijuttuja ja samalla ollaan niin järjettömän innoissaan kaikesta. :) Nyt painun kuitenkin viimein sinne peiton alle ja huomenna jatkuu taas kivat ohjelmat!:)

Hyvää yötä kaikille ja kuullaan huomenna <3

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jonttu
  21.11.2013 at 19:10

  Hei,

  tämä ei nyt liity mitenkään postauksesi aiheeseen, mutta jossakin viime päivien kuvassa laukussasi vilahti proteiinirahka, ja siitä mieleeni tulikin kysymys, että käytätkö maitotuotteita.

  • Reply
   Mona
   21.11.2013 at 19:31

   Joo nykyään käytän välillä jotain maitotuotteita!:) Mutta tuo proteiinirahka oli kyllä ihan hätävara juna-aseman ärrältä, kun ei ollut muita eväitä mukana:D Sä oot tarkka! :D

   • Reply
    Jonttu
    21.11.2013 at 19:49

    …tarkka siksi, kun tällä hetkellä itseänikin kiinnostaisi juuri maidoton eläminen ainakin kokeilumielessä. :)

 • Reply
  Jessica Teljänneito
  23.11.2013 at 16:52

  Tuosta dr.Hauschkan tuotteesta minäkin kuulin nyt vasta kun sitä jo kolme suositteli! :) täytyypä itsekin kokeilla :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *