2.12.2013

Braun arvonnan voittajat!

*Yhteistyössä Braun *

Toissa viikolla Braunin Silk Épil 7 kampanjassa pohdittiin sileiden säärien ja kainaloiden merkitystä treenaamiseen. Ihan huikean iso joukko teitä osallistui taas arvontaan. Iso kiitos kaikille osallistujille. Todella mahtavaa, kun olette oleet niin aktiivisesti mukana näissä kampanjoissa!!:) Nyt päästään siis kolmannen kampanjapostauksen voittajiin!

Rumpujen pärinää…. ;)

Tällä kertaa onni suosi Minnie21 ja Ella A nimimerkkejä. Olen laittanut teille sähköpostia, joten ilmoitattehan pikimiten yhteystiedot, jotta saamme paketit perille!

Iso kiitos vielä kaikille arvontaan osallistuneille! Nämä ovat selvästi olleet yksiä suosituimpia arvontoja blogissa. Ihan huikeaa, että tekin olette innostuneita tästä. Selvästi en ole ainut, joka arvostaa epilaattorin tuomia sileitä sääriä;) Ilokseni voin myös kertoa, että vielä on luvassa mukava viimeinen osuus tälle kampanjalle, joten pysykäähän kuulolla tällä viikolla!! :)

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ambit
    2.12.2013 at 19:26

    Asiasta vähän ohi: bongasin Facebookista juuri että käytät kans Niken Lunarglideja treenikenkinä! :D tosin itse oon vaihtanut toiseen kenkään mukana tulleet pinkihtävät nauhat :P

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *