18.12.2013

Mietteitä päivään

Keräsin muutamia mietteitä Pinterestin kansiosta tänne blogin puolelle. Ihanaa keskiviikkoa kaikille <3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Milla
  18.12.2013 at 12:35

  tällaiset “kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” -postaukset on mun mielestä kivaa vaihtelua :) joskus less is less ja monen päivään tällainen tuo sitä tarvittavaa energiaa ja iloa <3 oletko muuten lähössä kreikkaan matkalle vai oliko sun instagram kuva throwback- meininkiä?? :)

  • Reply
   Mona
   18.12.2013 at 21:26

   Hih, kiva kuulla Milla, että tästä tuli energiaa ja iloa – se oli ehdottomasti tarkoituskin!! :)
   Voi kumpa olisinkin!!!!!!! :D Meillä on ekaa kertaa tilanne, ettei oo mitään matkaa varattuna mitä odottaa:O ihan kohta tulee nimittäin muutto ajankohtaiseksi, joten se tulee syömään aika paljon aikaa (ja kröhöm – mun sisustushöveliydessä myös rahaa…), joten seuraavaa reissua pitää malttaa nyt odottaa. Mutta onneksi voi fiilistellä vanhoilla kuvilla <3 Niistä tulee aina niin hyvä mieli :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *