16.2.2014

Video: Sinustako Bloggaaja

Bloggaaminen on nostanut suosiotaan monien keskuudessa ihan hurjasti. Blogeja seurataan koko ajan enemmän ja enemmän sekä yhä useampi haluaa aloittaa oman bloginsa. Monet tutut ja vähän tuntemattomatkin kyselevät usein bloggaamisesta ja ovat erittäin kiinnostuneita siitä. Täten mulla heräsi ajatus lähteä tekemään erilaisia videoita aiheeseen liittyen. Ensimmäisessä videossa höpötän ihan niitä näitä yleisesti bloggaamiseen liittyen ja toivon, että tekin osallistutte mukaan keskusteluun!

Laittaakaa siis kommenttiboksiin mielipiteitä, heränneitä ajatuksia ja kysymyksiä! Kuulen tosi mielelläni mitä ajatuksia bloggaaminen juuri sinussa herättää tai oletko esimerkiksi pitkään jo suunnitellut blogin aloittamista, mutta jokin vielä mietityttää? Vastailen mieluusti teidän kysymyksiin ja mieltä askarruttaviin juttuihin seuraavassa videopostauksessa!:)

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

25 Comments

 • Reply
  berni
  16.2.2014 at 17:37

  ei toimi video? tulee teksti “tämä on yksityinen video”??

  • Reply
   Mona
   16.2.2014 at 17:50

   Kiitos berni huomautuksesta! Ruksi jäänyt väärään kohtaan, nyt pitäs toimia:)

   • Reply
    berni
    16.2.2014 at 17:57

    nyt näkyy, jee :)

 • Reply
  Emppu
  16.2.2014 at 18:13

  Tää oli kiva! Loisto idea! Ja kiitos muutenkin, sä autoit/rohkaisit mua silloin noin vuosi sitten aloittamaan bloggaamista :-)
  Ei ehkä ihan tähän aiheeseen liittyen (tai miksei!), postaustoiveena esittäisin valokuvaamiseen liittyviä vinkkejä aloittelijoille. Sä oot mun mielestä kehittyny kuvaajana ihan super paljon (oon seurannu sun blogia/blogeja muistaakseni ekasta blogistasi alkaen) ja se luo uskoa siihen, että ehkä mäkin voin kehittyä kun vaan treenaan :-) Eli kaikki vinkit “for dummies” on tosi tervetulleita!

  • Reply
   Mona
   16.2.2014 at 22:35

   Voi Emppu, kiiiiitos ihanasta kommentistasi <3 Miten ihanaa kuulla, että oon rohkassu sua bloggaamisen aloittamisessa:) Sait ison hymyn täällä päässä aikaseksi :)
   Ja voi mä oon otettu, että kehittyminen kuvaamisessa näkyy täällä konkreettisesti. Oon tehnyt sen saralla kyllä paljon hommia ja paljon on vielä opittavaa!!:)
   Kirjoitan heti ylös sun postaustoiveen, laitan ehdottomasti työnalle:)
   Haleja ja ihanaa alkavaa viikkoa:)

 • Reply
  Mia
  16.2.2014 at 18:51

  Fantastista Mona!

  Luontevaa, soljuvaa, mielenkiintoista & positiivista :) Puhut tosi rauhallisesti ja selkeästi, oli ilo kuunnella. Intohimo ja inspiraatio tekemiseen – ne ovat kyllä kaikki kaikessa ja tekevät päivistä ihan mahtavia.

  Kiitos tästä!

  Pus pus ja kivaa viikkoa! <3

  • Reply
   Mona
   16.2.2014 at 22:49

   Voi ihana Mia<3 Kiitos superina:) Niin kiva kuulla:)
   Hih, tuo rauhallisuus ei kyllä oo ihan mun perus ominaisuuksia, mut ehkä oon sit hintsusti koittanut puheessa hidastaa tahtia;D
   Pus ja tsiljoona halia sinne <3 :)

 • Reply
  armi
  16.2.2014 at 18:53

  niiiiiin inspiroiva video taas! :) iteki seuraan tosi paljon blogeja, itse tosin en oo vielä ainakaa aikeissa alottaa omaa. onko sulta tulossa taas millon ruokapäiväkirjaa? :)

  • Reply
   Mona
   17.2.2014 at 11:39

   Voih kiitos hirmuisesti Armi<3:) Niin kiva kuulla, jos tää inspiroi:)
   Laitan toiveen ylös!!:) Mulla ei vaan kovin paljon oo mitään uutta noissa ruokapäiväkirjoissa… toistaa samaa kaavaa hyvin pitkälle:D Olisko sulla jotain tiettyä toivetta niihin liittyen? Esim just erityisesti aamupaloista, lounaista tai välipaloista tms?

   • Reply
    armi
    17.2.2014 at 21:58

    aamupalat kiinnostaa erityisesti :) ite paljon aamulla syövänä otan kaikki mahdolliset vinkit ja hyvät aamuruuat talteen. ;)

 • Reply
  Elisabeth
  16.2.2014 at 18:59

  Kiitos hienosta videosta! Itse olen miettinyt paljon sitä, että varsinkin tyyliblogit ovat viime vuosina kehittyneet todella paljon ja ovat tänä päivänä upean lehtimäisiä joten mielestäni eivät enää edusta pelkästään blogia, sanaa joka tulee sanoista web log, eli päiväkirjatyylistä kirjoitustapaa. Olisiko aika uudelle termille? Jotenkin kun miettii, että blogeja tulee koko ajan enemmän, ainakin itsestäni tuntuu että pitäisi eritellä erilaisia blogeja (harraste/työ) enemmän – mitä mieltä olet tästä? Riittääkö sana blogi enää kuvailemaan blogien monimuotoisuutta?

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Reply
   Mona
   17.2.2014 at 11:43

   Voi kiitos itsellesi palautteesta:)
   Ja oon kyllä aikalailla samaa mieltä! :) Tosi hyvä pointti, mitä itse en oo itseasiassa edes ajatellut. Työkseen blogia tekeviä kun alkaa olla jo aika paljon ja tosiaan blogi sanana ei varmastikaan enää sisällytä kaikkea mitä blogit ovat oli kyseessä sitten työ tai harrastus blogi!:) Siinäpä tosin onkin sit pohtimista mikä termi kuvaisi paremmin….? :)

 • Reply
  Jaana M.
  16.2.2014 at 19:14

  Voi miten ihana videopostaus!

  • Reply
   Mona
   17.2.2014 at 11:43

   Hih, kiitos paljon:)

 • Reply
  Jonttu
  16.2.2014 at 22:21

  Oot ihana. :)

  • Reply
   Mona
   17.2.2014 at 11:43

   Ei kun sää oot <3 :)

 • Reply
  ibe
  16.2.2014 at 23:25

  Olipa mielenkiintoinen video! :)

  • Reply
   Mona
   17.2.2014 at 11:44

   Voi miten kiva kuulla, kiitos ibe palautteesta! :) Lisää tulossa!

 • Reply
  Reetta_E
  17.2.2014 at 02:05

  Olipa kiva video! :)
  Mua ainakin kiinnostaisi hirveästi sellainen video/vinkit, että miten saisi blogilleen näkyvyyttä. Tiedän, että kanavia on monia, mutta minkä esimerkiksi itse koet toimivimmaksi? :)

  • Reply
   Mona
   17.2.2014 at 11:47

   Kiitos paljon Reetta!:)
   Ja kiitos toiveesta! Kirjoitin jo ylös ja teen ehdottomasti tuohon aiheeseen liittyen oman videon! Tosiaan kanavia on super paljon ja mielipiteitä monia, mutta ehdottomasti voin jakaa omia ajatuksiani tuosta!
   Palataan tähän pian!:) Kivaa viikkoa ja wau sulla on varmasti ihan huippu Lontoon reissu takana!!!!!:)

   • Reply
    Reetta_E
    18.2.2014 at 00:49

    Jee, kiitos kovasti! :)

    Kivaa viikkoa sinullekin ja joo, oli kyllä ihan mahtava kokemus! <3

 • Reply
  j_ero
  17.2.2014 at 12:32

  Mielenkiintoinen ja hyvä video Mona. Kiitoksia!
  Ehkä yksi juttu, joka mua kovasti kiinnostaa on se, miten voisi edesauttaa sitä, että bloggaaminen pysyy mielekkäänä puuhana, eikä ala ajan mittaan tuntua ikävältä velvollisuudelta. Olen nimittäin itse pohtinut paljon tätä asiaa, koska pelkään sitä, että alkaisin bloggaamisen myötä ajatella kaikissa elämäni tilanteissa sitä, miten saisin jonkun tilanteen tai kokemuksen näyttämään hyvältä blogikuvissa sen sijaan, että eläisin kunnolla hetkessä. Tämä on ainakin sellainen asia, joka pitkään esti minua aloittamasta omaa blogia, mutta nyt kun sen tein, haluaisin kuulla, miten saat pidettyä kirjoittamisen iloa yllä. :)

  • Reply
   Mona
   19.2.2014 at 21:43

   Voi kiitos paljon:)
   Mulla on tähän itseasiassa tosi selkee mielipide!! :D Jos bloggaaminen tuntuu puulta niin ei kannata blogata. Mä en oikeastaan koskaan kirjoita, vastaile kommentteihin, käy sposteja läpi tms silloin kun oon huonolla päällä tai mua ahdistaa/ärsyttää joku. Pidän kaiken bloggaamiseen liittyvän pääsääntösesti kivana puuhana, jolloin tämän tekeminen on aina pelkästään mahtavaa:)
   Ja tuo on osittain kyllä totta, että alkaa monissa tilanteissa ajattelemaan miten ottaa kuvia tästä ja tästä blogiin ja miten kirjoittaa yms. Tosin siinäkin suhteessa on vähän samaa mieltä, että jos se asioiden ajattelu blogin kautta alkaa ahdistaa niin sitten vaan himmaa tahtia!:) Bloggaamista ei missään nimessä kannata ottaa liian vakavasti ja aiheuttaa itselleen sillä tunnetta, että sitä on pakko tehdä. Meet ihan täysin oman fiiliksen mukaan ja luotat siihen mitä tunteet ja pää sanoo :)
   Ja niin hyvältä näyttää sun blogi – ihana banneri!!! :)

 • Reply
  Linda // Lindsay's Diaries
  17.2.2014 at 21:57

  Todella kiva video Mona! Olet todella luonnollinen videolla :)

  Puhut todella hyviä pointteja! Bloggaaminen on kyllä äärettömän koukuttava harrastus ja itsellä oikein harmittaa kun ei ole enää niin paljoa aikaa mitä ennen siihen :/ Blogeja syntyy tosiaan nykyään kuin sieniä sateella ja on ihanaa että niin moni on innostunut bloggaamisesta. Ne blogit jotka syntyvät pelkästään siinä toivossa että blogilla löisi leiville kuolevat todennäköisesti hyvin pian, sillä loppupeleissä hyvin harva pääsee nauttimaan siitä että elättää bloggaamisella itsensä :) Bloggaamiseen pitää tosiaan olla sitä oikeaa paloa, kuten sinäkin videolla sanoit.

  • Reply
   Mona
   19.2.2014 at 22:37

   Voi miten mukava kuulla Linda, että video oli susta kiva!!:) Musta on myös niin mahtavaa, että bloggaaminen innostaa niin monia ja moni aloittaa blogin pitämisen. Oli se sitten postailua joka päivä tai vaan silloin tällöin niin ihan huippu kivaa hommaa tää vaan on:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *