24.2.2014

Mona testaa

Erilaiset vartalo- ja kasvohoidot ovat minusta täydellistä luksusta arjen kiireiden keskellä. Minulla on usein tapana ostaa ystäville ja läheisimmille lahjakortteja juuri erilaisiin hemmotteluhoitoihin, koska lähes poikkeuksesta monet niistä pitävät ja monelle ne tulee tarpeeseen. Olen itse käynyt todella pitkään säännöllisesti muutaman kerran vuodessa hemmottelemassa itseäni hoitoloissa erilaisilla hoidoilla, mutta blogin myötä olen saanut mahdollisuuden testata entistä useammin mitä ihanampia tapoja hemmotella itseään.

Turun Bell-Linéa on tarjonnut minulle testattavaksi jo aikaisemminkin erilaisia hoitoja ja viime viikolla pääsin kokeilemaan ensimmäistä kertaa Noora Brandstack tekemää aromaterapiahierontaa ja intialaista päähierontaa!

Tiistaina Bell-Linéaan kävellessäni Aurajoen ranta sädehti keväisistä aurigonsäteistä! Täydellistä sanon vaan:) Perillä minua odotti  herttainen  Noora Brandstack. Itse Maarethan jää ihan pian mammalomalle <3 :)

Noora kertoi alkuun hieman mitä tuleman piti ja hoito aloitettiin ensin intialaisella päähieronnalla, josta jatkettiin KOKO VARTALON aromaterapiahierontaan. Tähän voisikin tokaista, että ihana hoito oli – en muista mitään vajosin minuutissa koomaan;D

Intialainen päähieronnan voi tehdä istualtaan tai makuulta, mutta minulle se tehtiin makuulta, jotta siitä oli helppo jatkaa koko vartalon hierontaa. Intialainen päähieronta kesti 30 minuuttia, joka jo pelkästään sai todella rennon ja hyvän olon aikaan. Sitä suositellaankin stressin poistoon, joten tuli erittäin hyvään saumaan. Minä kun tuppaan olemaan oikein kunnon stressipesäke useimmiten;) Siinä onkin itsellä parantamista, että ottaisi kaiken vähän iisimmin…

Intialaisessa päähieronnassa ei käytetty vielä mitään öljyjä vaan hieronta tehtiin ihan vain käsin ja sormin. Hartiat ja niska sai myös käsittelyssä huomiota, mutta päänahka oli pääosassa. Missään vaiheessa hieronta ei tuntunut pahalta eikä sattunut vaan koko ajan olo oli todella miellyttävä. Tämä onkin hoito, jota voisin suositella kuuriluontoisesti vaikka pahimman stressin tai väsymyksen aikana kerran viikossa toteutettavaksi.

Päähieronnan jälkeen siirryttiin aromaterapiahierontaan. Tätä varten Noora haastatteli minua jo ennen hoidon alkua. Hän kyseli terveydentilasta yleisesti ja lähti sen pohjalta suosittelemaan hoidon tavoitteita. Stressistä mainitsin jo edellä ja ylävartalo käsiteltiinkin greipiöljyllä, joka poistaa stressiä ja lisää vireyttä. Alavartaloon puolestaan käytettiin lymfaöljyä, joka poistaa nesteitä. Kerroin Nooralle, että jalkani keräävät todella helposti nesteitä. Tämän olen salettiin perinyt äidiltäni sillä hänellä on aivan sama juttu. Kova jalkatreeni, herkuttelu, alkoholin käyttö tms tms aiheuttaa poikkeuksetta turvotusta nimenomaan jaloissa.

Aromaterapialla poistetaankin nimenomaan turvotusta ja lihasjännitystä, joten sehän oli juuri passeli omiin tarpeisiini. Sillä voidaan lieventää myös kipuja, hoitaa unettomuutta ja stressistä syntyviä jännitystiloja. Hieronnassa käytetyt eteeriset öljyt erotetaan kukkien, puiden, pensaiden, hedelmien ja yrttien haihtuvista aineosista esimerkiksi höyrytislaamalla ja kylmäpuristamalla. Hoidon tavoitteidenkin puolesta voi jo aavistaa, että nämä öljyt ovat hyvin tehokkaita!

Itselläni ei ollut oikeastaan sen suurempia ennakko-odotuksia aromaterapialle. Ajattelin lähinnä, että hoito tuntuu varmasti todella miellyttävältä, mutta sen tarkemmin en pohtinut hieronnan tuloksia. Hieronnan jälkeen uteliaisuus kuitenkin sai minut mittaamaan reidet ja voitteko kuvitella, että reiden ympärys oli kaventunut kaksi senttiä seuraavana aamuna!!!!! :D Tämä kuulostaa kuin jostain ostos-tv:stä, mutta olen ihan tosissani!! :D Nesteiden poistumisen huomasi todella myös konkreettisesti senttien lisäksi siinä, että yöllä juoksin kohtuu monta kertaa vessassa. Ei jäänyt seuraavana päivänä epäselväksi milloin aion ehdottomasti mennä uudelleen hoitoon: Ennen omia häitäni!!:) Silloin haluaa tietenkin olla parhaimmillaan ja kaikki ei toivottu turvotus olisi syytä lähteä tiehensä, joten aion todellakin todellakin ottaa muutaman aromaterapiahieronnan viikko pari ennen the päivää;)

Hoidon mukavuudesta oli odotukseni täysin oikeassa. Tunnin kestävä hieronta oli mitä rentouttavin. Vaikka Noora on kovin pieni ja hento nainen hieroi hän hyvin ja varmoin ottein:) Olin tosiaan melkoisessa koomassa koko hoidon ajan. Usein hoidossa analysoin paljon koko hoidon ajan mitä milloinkin tehdään ja mikä tuntuu miltäkin, mutta nyt koko puolitoista tuntisen ajan olin molemmissa hieronnoissa ihan äärimmäisen rentoutunut ja jatkuvasti unen rajamailla. Iso kiitos Nooralle todella miellyttävistä hoidoista ja hetken rentoutumisesta kiireen keskellä <3

Bell-Linéa tarjoaa nyt Noora B:n Aromaterapiahieronnan tarjoushintaan 49€ ( norm. 55€) ja intialaisen päähieronnan hintaan 30€ (norm 35€) Mona’s Daily Style blogin lukijoille huhtikuun 2014 loppuun! Mikäli olette siis miettineet pientä hetken irrottautumista arjesta niin nyt varaamaan aika Noora B:lle! :) Bell-Linéan nettiajanvaraukseen pääsee täältä.

Aromaterapiahieronnan ja intialaisen päähieronnan tarjosi Bell-Linéa

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *