19.3.2014

Coway mehulinko

Kirjoitin aikaisemmin JuicePressosta ja siitä, että se vei heti meikkiksen sydämen! Viimeksi kokeilin mehua porkkanasta, inkivääristä ja omenasta. Tuli super hyvää ja raikasta:) Hain myös kauhean kasan luomu appelsiineja Ruohonjuuresta, joista olisi tarkoitus seuraavaksi mehua loihtia. Edellisessä postauksessa sain vinkkiä, että tätä kyseistä mehulinkoa löytyy Stockalta. Malli ja merkki on siis Coway CJP 01 mehuprässi. Löytyy täältä. Maaliskuun ajan Stockan kantiksilla on myös mahdollisuus saada 20% alennus kodin tuotteista. Koodi on STCOM1314. (Adlinks)

Tämä päivä on taas hujahtanut ihan hurjan nopeasti. Alkuviikon puolikuntoisen olon takia olen ottanut vielä rauhassa ja tänään kävin salin sijaan ainoastaan lyhyellä kävelyllä. Raitis ilma ja aurinko teki kyllä hyvää ainakin mielelle. Huomenna olisi tarkoitus lähteä mukavalle Helsingin päiväreissulle, mutta pitää vielä katsoa aamulla oloa.  Nyt siis ajoissa nukkumaan. Kuullaan huomenna!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kaisuli / SiameseLipstick
  23.3.2014 at 01:37

  Kodin tuotteisiin ei lasketa kodinkoneita, soitin meinaan Stockalle ja kysyin saako alennuksen kahvinkeittimestä ja ei kuulemma saa.

  • Reply
   Mona
   23.3.2014 at 12:10

   No jopas on tyhmää!!:OO Kodintuotteitahan ne nimenomaan on:/ Kiitti kuitenkin kun ilmoitit!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *