30.3.2014

Perjantain asu

Ohhoh … Heräsin tänään vasta kahdeltatoista :D Munhan piti herätä aikasin tekemään hommia täydellä teholla, koska ennen lomaa pitää saada kaikki jutut valmiiksi niin, ettei lomalla tarvii sitten stressailla tekemättömiä töitä.. Noh, mutta kyllä teki piiiiitkät unetkin hyvää. En kyllä tosin muista milloin viimeksi olisin edes nukkunut noin pitkään. Tänään ohjelmassa on töiden lisäksi pakkailua ja kodin siivoamista.  Mieli ja kroppa tuntuu olevan jo puolittain lomalla ja siitä taisi tämän aamun pitkään nukkuminenkin johtua;)

Tässä päivän asukuvaa perjantailta, kun oltiin The Voice Of Finlandin ekassa finaalilähetyksessä. Musta ei taida tuon illan aikana olla yhtään normaalia kuvaa – sen verran muikeita ilmeitä joka kuvassa, että morjes :D

Kengät: CL
Housut: By Malene Birger
Paita: Mango
Jakku: Zara
Laukku: Mulberry

Nyt koitan kiriä aamun tunteja kiinni ja saada tehomoodin päälle;) Palataan viimeistään huomenna <3 Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!:)

Ps! Käykäähän kurkkaamassa Adalminan ihania lomakuvia! Mikäli meillä ei olisi omaa reissua tulossa parin päivän päästä olisin tässä vaiheessa viimeistään varannut lennot johonkin lämpimään;)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Jonttu
    30.3.2014 at 16:12

    Oikein rentouttavaa lomaa teille. Jätähän stressi ynnä muut arjen jutut tänne koti-Suomeen.

    • Reply
      Mona
      30.3.2014 at 17:33

      Ihana Jonttu<3 Kiitos :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *