12.4.2014

Juhlissa

Juhlat on taas juhlittu ja kivaa oli!:) Oli ihana nähdä upeita bloggaajia, vaikkakin kovin lyhyesti. Tupa oli niin täynnä, ettei kovin paljon ehtinyt vaellella.

Meidän juhlat alkoivat ensin Maijan ja Eetun kanssa Luomuksessa. Rakas serkkuni Annika lupautui tekemään meille kampaukset illan juhliin <3 Eetu sai myös uuden tukan sillä se leikattiin huomattavasti lyhyemmäksi:)

Annika maailman suloisin murunen <3

Mulle laitettiin hiuksiin muutama pidennyssuikale ja ne kiharrettiin. Sen jälkeen pöheikköön tehtiin super söpö Lauren Conrad tyylinen nuttura:)

Dubain jälkeen olen niin mega läikikäs, ettei ole tosikaan:D Normaalisti en juurikaan rusketu, mutta tällä kertaa otti arska kyllä hyvin kiinni. Maha on melkein musta mun mittakaavassa :D Nyt pitäisi vaan uudestaan päästä aurinkoon tasoittamaan rusketusta;)

Eetun pitkä surffaritukka pätkäistiin, muttei onneksi sentään ihan lyhyeksi;) Maijalle tehtiin upeat kiharat ja hän olikin taas yhtä elegantti ja glamour kuin aina muutenkin <3

Luomuksessa samaan aikaan oli myös ihana Vivian!!:) Mimmillä on ehkä maailman kadehdittavimmat kutrit <3 Upeat!! Harmi, etten huomannut ottaa kuvaa hänen valmiista kampauksestaa. Kampaus sopi täydellisesti upeaan punaiseen mekkoon ja punaisiin huuliin:)

Luomuksesta suunnattiin pikaisesti vielä Adalminan luo ja sieltä kiireellä itse juhliin. Paikkana toimi Kellohalli. Porukkaa oli paikalla paljon.

Juhlijat olivat huikean kauniita ja itse naulitsin silmät ihanaakin ihanampaan Cocoseen <3 Hän on oikea jumalatar <3 Juljan mekko oli huikea hänen päällään. Coco vilahtaa alemmassa kuvassa mustavalkoisen maximekon kanssa.

Mukava ilta, mutta oli kyllä hyvä päätös tulla illalla takaisin Turkuun! Viimeisen reissun jälkeen on vielä hieman reissurähjääntynyt olo, joten kotoa herääminen oli parhautta. Tänään saan kylään rakkaan maman ja ystävänikin tulee pikapikaa taas käymään ennen työreissujaan <3 Stockalla taitaa olla myös pakko piipahtaa;) Ihanaa lauantaita kaikille!!

Ps. Koitan pikimiten saada tehtyä Irenen haasteen “Totuus bloggajista” postaujsen tännekin. Ihan huikean ihana idea kirjoittaa hyvää muista ja itse, kun tykkään erityisesti kirjoitella muista bloggaajista ihan noin blogivinkkien muodossa niin tämä haaste oli kuin tehty tänne suuntaan:) Laittakaahan muutkin haaste kiertämään ja käykää lukemassa koko postaus täältä.

You Might Also Like

12 Comments

  • Reply
    Mikko
    12.4.2014 at 13:04

    Mahtavaa, että tulitte mukaan – oli niin kiva nähdä! Ja näytit taas niin upealta! Katsoikin juhlissa, että onko Eetu lyhentänyt tukkaa.

    • Reply
      Mona
      12.4.2014 at 14:19

      Kiitos Mikko, sä se upea olit <3 :)
      Oli kiva nähdä:) Pian uudestaan toivottavasti vähän paremmalla ajalla niin, että ehtii vaihtaa enemmän kuulumisia:)

  • Reply
    tintti
    12.4.2014 at 13:14

    Mun on jo pakko kysyä, ootko raskaana? :)

    • Reply
      Mona
      12.4.2014 at 14:22

      Heippa Tintti! Uskon, että tarkoitat kysymykselläsi pelkkää hyvää, mutta suosittelen kuitenkin lukemaan Hannan kirjoittaman postauksen esittämästäsi kysymyksestä, jotta seuraavalla kerralla joltain toiselta samaa kysyessäsi voisit miettiä kannattaako kysyä: http://www.olivialehti.fi/strictly-style/2013/05/miten-kayttaa-sortseja-arjessa/
      “Odota 9 kuukautta”.
      Vastaus kysymykseesi on etten ole raskaana.

      • Reply
        tintti
        13.4.2014 at 15:35

        Ennen kun menen lukemaan, haluan korostaa että todellakin tarkoitin vain hyvää. Ulkomuodostasi en päätellyt sitä kuin säteilystäsi. Olen usein ystävän raskauden huomannut jostain käsittämättömästä säteilystä, joka kasvoilta paistaa.
        Mutta käyn lukemassa! Kauniina olit juhlissa! ♥

        • Reply
          Mona
          13.4.2014 at 21:28

          Hyvä juttu, niin ajattelinkin <3 :) Kannattaa kuitenkin aina muistaa, että tuo kysymys voi olla hyvinkin henkilökohtainen vastaanottajalle.
          Ja kiitos, kauneus on katsojassa <3:)

  • Reply
    Henna
    12.4.2014 at 21:42

    Upea mekko sulla! Mistä oot ostanut sen? : )

    • Reply
      Mona
      13.4.2014 at 09:18

      Oon saanut sen Le Folliesta viime kesänä. Se on Koccan :)

  • Reply
    Tanja
    12.4.2014 at 22:53

    Ihana toi sun mekko!! Ja muutenkin taas niin kauniina :)

    • Reply
      Mona
      13.4.2014 at 21:28

      Kiitos Tanja <3 :) Mekko on viime kesältä Le Folliesta saatu:)

  • Reply
    NannaK
    13.4.2014 at 16:33

    Vau kuinka kauniina olet ollutkaan :)

    • Reply
      Mona
      13.4.2014 at 21:29

      Voi kiitos paljon Nanna <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *