14.4.2014

Banaanisuklaamousse

Pääsiäinen lähestyy ja ajattelin jakaa teidän kanssa jälkkärivinkin, joka on loistava ja terveellinen vaihtoehto pääsiäispöytään. Olen itse todellinen herkkupylly ja kaikki makea uppoaa aina suurella mielihalulla;) Tein viikonloppuna tätä terveellistä suklaamoussea ihan välipalaksi. Pienillä muokkauksilla tästä herkusta saa vaikka minkälaisia varioita aikaiseksi!

♥ taateleita n. 6kpl

♥ cashewpähkinöitä n. 1/2 dl

♥ hasselpähkinöitä n. 1/2 dl

♥ macajauhe n. 1tl

♥ raakasuklaajauhe n. 3 tl

♥ banaani 1/2

♥ soijajuoma

♥ koristeeksi gogi marjoja, cacao nibseja ja mulberrynmarjoja

Laitoin pitkään 5dl kulhoon ensin taatelit ja pähkinät ja survoin niitä alkuun sauvasekoittimella. Mitat on vähän sinnepäin, mutta noilla määrillä moussea tulee suurinpiirtein kahteen annokseen. Soijajuomaa laitoin varmaankin noin 1dl verran, mutta lisäsin sitä moussen sekaan vähän kerrallaan. Seoksen saaminen moussemaiseksi vie tovin, sillä noiden taateleiden survominen on kärsivällisyyttä vaativaa puuhaa. Kun sain taatelit ja pähkinät hienonnettua alkuun lisäsin muut aineet ja survoin sauvasekoittimella koko mössön mahdollisimman tasaiseksi. Mikäli haluaisi moussesta vielä kuohkeampaa ja vaikka sopivampaa välipalaksi tai treenin jälkeen palkkariksi niin voisi lisätä joukkoon muutaman kananmunanvalkuaisen vaahdon! Niillä saisi helposti mousseen lisättyä proteiineja ja myös koostumuksesta tulisi kiva!:) Ei muuta kuin herkuttelemaan:)

Ihanaa viikkoa ja haleja <3

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    mami
    14.4.2014 at 09:16

    Tuota pitääkin tehdä pääsiäisherkuksi :)

  • Reply
    Kml
    15.4.2014 at 09:31

    Moikka! Oletko lukenut tämän paula heinosen vihdoinkin hyvä olo kirjan? olen miettinyt kirjan ostamista mutta onko kirjassa esim ruokaohjeita?

    • Reply
      Mona
      15.4.2014 at 09:55

      Moikka!:) Oon lukenut – lukeutuu ihan suosikkeihin <3 Ruokaohjeita kirjassa ei ole, mutta muuten siihen on saatu koottua tosi tiiviisti paljon asiaa helposti ymmärrettävällä tavalla. Suosittelen tosi lämpimästi hankkimaan sen:) Pitäskin tehdä joskus tarkempia postauksia kaikista lemppari kirjoista:) Jos kaipaat terveysboostiin tsemppaavaa kirjaa, jossa on myös ohjeita niin suosittelisin kurkkaamaan 10 vuotta nuorempi 10 viikossa. On mun yks ehdoton suosikki myös ja sieltä löytyy paljon myös ohjeita erilaisiin terveellisiin ruokiin!:)

      • Reply
        Kml
        15.4.2014 at 11:18

        Täytyy tutustuu kirjaa paremmin :) Tee ihmeessä joskus postaus lemppari kirjoistasi.Itse haen just tsemppaavia kirjoja.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *