15.4.2014

Kosteutta kasvoille

Sain hiljattain Studio Eva W:n kautta kutsun testaamaan heidän uutta Phytocéane Quenching sea spray kasvohoitoa. Kosmetologina Studio Eva W:ssa toimii Marja Harklin. Viikko alkoikin eilen mukavasti tällä tunnin kestävällä kasvohoidolla.

Phytocéane oli minulle entuudestaan vieras merkki, mutta Marja kertoi tuotesarjan olevan luontoa kunnioittava, jonka vaikuttavat aineet tulevat meren läheltä. Syntypaikka sijaitsee Ranskan Smaragdirannikon sydämessä. Tuotevalikoiman perustana toimii Jania Rubens niminen punalevä. Se samalla suojaa ja hoitaa ihoa.  Siinä on korkea mineraalipitoisuus, joka puolestaan kosteuttaa tehokkaasti.

Tunnin hoidon aikana kasvoille ehdittiin tehdä kuorinta, naamio, hieronta ja myös kädet hierottiin loppuun. Kasvoja hierottiin sekä käsin, että sivellin tekniikalla, joka mm. poistaa nesteitä. Quenching sea spray hoidon luvataan kosteuttavan tehokkaasti ja antavan iholle pehmeän tunteen pitkäksi aikaa.

Marja halusi tarjota teille lukijoille nyt myös muutamasta hänen hoidostaan alennusta! Tarjoukset on voimassa huhtikuun aikana varatuista ajoista. Muista mainita lukevasi blogia. Ajan voi varata netin kautta täältä tai soittamalla numeroon 050 4014 504.

  • 15 % alennus sekä Phytocean kosteuttavasta kasvohoidosta että Hampaiden valkaisusta
  • Kestopigmentointi (kulmat tai eyeliner) 300€ (normaali 410€)

Ihanaa ja aurinkoista tiistaita kaikille!!:)

(Kasvohoidon tarjosi Studio Eva W)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *