15.4.2014

Simple outfit

Kevät tulee ja niin tulee kevyemmät takitkin! Olen kaivanut talvisäilöstään trenssin ja voi miten ihana onkaan käyttää sitä taas pitkästä aikaa. Trenssi tuntuu sopivan melkein asuun kuin asuun ja nyt mieli tekisikin panostaa myös mustaan laadukkaaseen trenssiin. Voisin tehdä jossain vaiheessa katsausta nettikauppojen valikoimaan. Silmiin on osunut nimittäin jo useampi kaunis yksilö:) Tämä päällä oleva Burberryn trenssi on ollut ehkä kautta aikojen parhain alelöytöni! En voinut uskoa silmiäni, kun takki roikkui -30% rekissä :D

By Malene Birger nahkahousut jaksaa edelleen ilahduttaa ja toivonkin, että niitä voi pitää vielä pitkälle alkukesään. Kaikkein kuumimmilla helteillä nämä ei taida valikoitua päälle;) Ehkäpä pitää alkaa etsimään nahkashortseja housujen kesäiseksi vaihtoehdoksi!:D Tosin vielä en itselläni sellaisia nää päällä. Kokemuksen syvällä rintaäänelle pitää kuitenkin todeta, ettei koskaan kannata sanoa ei koskaan;)

Muutamat tarkaavaiset huomasivat aikaisemmassa postauksessa vilahtaneen uuden asusteen. Tämä laukkuihanuus tulee varmasti ilahduttamaan useamman vuosikymmenen ja saa nyt jo aikaan useita sydämentykytyksiä. Miten voikaan jokin materiaali saada niin iloiseksi;) Täydellistä kaneli rakkautta. <3

Jalassa olevat mustat Zaran korkkarit alkaa olla jo niin käytetyt, että huh hei. Ne istuu jalkaan varmasti jo parhaiten kaikista korkkareistani. Ne ovat selvästi ihan muovautuneet omiin varpuleihini:D Mikäli samaa mallia tulisi lisää Zaraan eri väreissä, kävisin rohmuamassa nämä kaikissa mahdollisissa matskuissa ja väreissä:D Paita on myös Zarasta. Näitä valkoisia Zaran paitiksia ei myöskään voi olla liikaa. Ihan suosikkejani ja on niin helppo yhdistää moniin asuihin.

Tiedä sitten johtuuko noista tulleista naururypyistä vai lähenevistä synttäreistäni, niin mulla on varmaan jonkun asteinen ikäkriisi tulossa/menossa :D Oikeasti huomaan tämän tästä pohtivani vaikka mitä elämänfilosofisia asioita. Toisaalta kriisi on varmaan huono sana kuvaamaan tämän hetkistä pohdiskelevaa minää, sillä ihan hyvillä fiiliksillä olen tämän kriisini kanssa. Paljon on vaan kaikkea mitä pyörittelen mielessä ja nyt olen tosiaan aivan hurahtanut erilaisiin pohdiskeleviin kirjoihin. Onnellisuusprojekti kirjan aloitettuani sain ihan hurjan siivouspuhteen ja nyt on järjestelty kaappeja ja imuroitu pienimpiäkin koloja kotoa. Niin vapauttava tunne, kun saa tavarat järjestykseen! Samalla suunnittelin erilaisten postauksien tekoa. Ainakin kengät, laukut ja muut asusteet voisi koota kaikki omiin postauksiinsa ja tehdä niistä päivitettyjä versioita!:) Keräsin vaatekaapista myös kiertoon lähteviä vaatteita, sillä kuukauden päästä Turussa on taas ihan huikea Fashion Flea tapahtuma. Kirjoittakaahan jo kalenteriin päivä ylös (18.5 sunnuntai)  ja käykää facebookissa tykkäämässä sivusta:)

Mitäs mieltä olette simppelistä asusta?:)

You Might Also Like

15 Comments

  • Reply
    Leila Maria
    15.4.2014 at 16:49

    Kokonaisuus on viimeistä piirtoa myöten upea ja laukku on piste ii:n päälle. Mistä tämä ihanuus on hankittu ja minkä kokoinen se on? On minunkin toivelaukkuni. Kiitos näistä kauniista kuvista ja kivoista teksteistä. :)

    • Reply
      Mona
      16.4.2014 at 17:59

      Kiitos paljon Leila:) Koko on medium ja sen toi ystävä reissusta. Tsemppiä etsintään!! Second handina oon itse pitänyt silmällä vestiairen sivuilla:) Kantsii sitäkin kurkkailla:) http://www.vestiairecollective.com

      • Reply
        Leila Maria
        18.4.2014 at 16:16

        Kiitos vinkistä laukun suhteen. Olen laittanut nyt sinne “hälytyksen” päälle. Boyt ovat menneet aiemmin siellä kaupaksi todella nopeasti. Onnellista Pääsiäisen aikaa.

  • Reply
    LeAnn
    15.4.2014 at 17:01

    Aivan ihana ja aurinkoinen Mona! ♡ Sinä se jaksat aina hymyillä kilpaa auringon kanssa. :-) Tulee niin hyvälle tuulelle. :-)
    Asu on myös kaunis ja monamainen. Ja uusi tulokas aivan upea! ♡
    Aurinkoista tiistaita! :-)

    • Reply
      Mona
      16.4.2014 at 18:00

      Hih, ihana sinä LeAnn <3 :) Hyvälle mielelle tulee kuule sun kommenteista:)
      <3 Aurinkoa sinnekin:)

  • Reply
    DrSanna
    15.4.2014 at 18:51

    Hienoa!
    Itsekin ostin pari vuotta sitten Burberryn mustan trenssin Oulusta -40% alesta. Ei sitä voinut millään jättää!
    Kaneli ja nahkiaiset kyllä sopii mahtavasti yhteen! Uskaltaiskohan itekin kokeilla ennen ku muoti menee ohi…

    • Reply
      Mona
      16.4.2014 at 18:00

      Oi vitsi mikä pulla!! :D Ei todella voi jättää:) Hih, ehdottomasti nahkikset kanelin kera kokeiluun!!! :)

  • Reply
    Niina
    15.4.2014 at 19:29

    Yksinkertainen on kaunista. Niin se vain menee. :) Eikä uusi laukkuihanuuskaan näytä lainkaan pahalta! ;)

    • Reply
      Mona
      16.4.2014 at 18:01

      Kiitos Niina <3 :) Ja samaa mieltä – less is more:)

  • Reply
    Jaana
    15.4.2014 at 20:42

    Täydellinen asu, joka näyttää ihan yhtä täydelliseltä vielä 10, 20 ja 30 vuodenkin päästä :) Näytät valtavan kauniilta ja rennolta ja luontevalta…..ihana oot <3

    • Reply
      Mona
      16.4.2014 at 18:01

      Kiitos ihanuus:) <3 Sää oot itse aurinko:)

  • Reply
    Anne
    15.4.2014 at 23:11

    Mikä on Burberry takkisi nimi? Haluaisin juuri tuollaisen lyhyen ja vaalean! Mistä olet omasi ostanut? Onkohan sitä enää myynnissä?

    • Reply
      Mona
      16.4.2014 at 18:02

      Kääk, en kyllä yhtään tiedä nimeä:/ Oma on ostettu muutama vuosi sitten reissusta, joten en kyllä yhtään osaa sanoa onko vielä myynnissä.. Aika perus malli tää taitaa olla, joten voisin olettaa että ihan stockallakin luulis olevan..?

  • Reply
    Kiia
    17.4.2014 at 14:24

    Oot näissä musta ihan erityisen kaunis, varsinkin ylimmissä kuvissa!! :) Ja toi laukku… en taida edes sanoa enempää kuin että se on täydellinen!

  • Reply
    Camilla
    29.4.2014 at 23:13

    Näytät säteilevältä! Sinä jos joku tulet varmasti vielä 15 vuodenkin päästä näyttämään häikäisevältä. :)
    Olet mun positiivisuusidoli. Aina kun ahdistaa, tai pillerit heittelee mielialoja laidasta laitaan, tuun tänne käymään. ;)
    Et ole ainut joka kriiseilee. Taidan potea nyt jo ennenaikaista kolmenkympinkriisiä. Toivotaan, että sitten kolmen vuoden päästä ei tarvitse kriiseillä!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *