26.4.2014

Victoria’s Secret shopping

Dubain reissulla tuli koluttua Victoria’s Secretin liikkeet aika tarkkaan ja mukaan tarttuikin yhtä sun toista ihanaa juttua. Nappasin jo heti reissun jälkeen muutaman kuvan, mutten ole vielä kaiken tohinan keskellä huomannut julkaista niitä. Tässä siis pirteitä ihanuuksia VS:ltä.

Alusvaatteiden lisäksi ostin myös yhdet bikinit. Monet jäi vielä mietityttämään ja seuraavaa VS vierailua varten onkin tehtynä pitkä lista;)

Suosikkini oli ihana rento toppi, joka on täydellinen kotoiluun. Näitäkin mieluusti olisin voinut kerätä jokaisessa eri värissä:D

Miksei Turkuun tai Helsinkiin voisi tulla Victoria’s Secretin liikettä??:) Täytyy myös erikseen kehua, että Dubai Mallin VS:n liikkeessä oli ihan äärimmäisen hyvä asiakaspalvelukin. Avulias myyjä auttoi löytämään juuri sopivat ja parhaiten istuvat liivit, joita tulikin hankittua sitten useampi kappale. Nyt kaapista löytyy täydelliset nudet liivit, jotka sopii täydellisesti kesällä valkoisten läpikuultavien paitojen alle! :)

Onko siellä muita VS faneja?;)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    LeAnn
    26.4.2014 at 21:08

    Aivan ihania juttuja olet VS:sta löytänyt. ♡ Minulla on yhden käynnin verran kokemusta ja kyllähän siellä kaikkea ihanaa olisi ollut… :-)

  • Reply
    Moma
    28.4.2014 at 12:47

    VS:n alusvaatteet ja bikinit on parhautta!! <3 En muuta enää juuri huolikaan :D

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *