29.4.2014

Vappu valmisteluja

Huh! Selvittiinhän siitä… Nimittäin kauppareissusta :D Oli joku muukin suunnitellut tekevänsä tänään vappuostoksia;) Kiidettiin Cittarin käytäviä kilpaa mummojen kanssa. Todettakoon, että mulla oli tänään jostain syystä ihan karsea aamu. Aivan kaikki meni päin sitä jotain. Aamulla kaadoin mm. koko kupillisen kahvia työpöydälle ja myös tietokoneen päälle. Valkoinen seinä oli myös mukavan keltainen tämän episodin jälkeen. Kauppaan suunnatessa purin kaiken ärsytyksen tuttuun tapaan Eetuun.. Kiitos muru, kun jaksat kärsivällisesti kuunnella ihan turhanpäiväistä motkotusta;) Tosin voinen väittää, että Eetu nauttii myös siitä, että saa mut räjähtämään muutamalla valitulla sanalla – sen verran usein tekee sitäkin tiedostaen ainakin, jos multa kysytään:D Onnellisuusprojekti kirjan luettuani huomaan nykyään miten usein sitä tuleekin “hermostuttua” ihan turhista asioista. Toisaalta olen aina ollut luonteelta joko tai. Joko mä oon tosi iloinen ja super innostunut tai sitten, kun joku ärsyttää niin sen myös huomaa.. Harvemmin olen kovin seesteisen rauhallinen minkään asian suhteen.. Ehkä voisi joskus olla..;D

No mutta.. Oikeesti tänään on ihan hyvä päivä!

Kodin osalta tarkoitus on vielä imuroida ja luutata lattiat.

Illalla ja huomenna aamulla aloitetaan myös tarjoilujen väsääminen. Voi taivas, että tuli taas kaupassa vähän seottua.. Ei nähdä nälkää meillä vappuna.

Ajatuksena olisi tarjoilla mm. tapaksia, lihaa, kalaa ja vähän kaikenlaisia herkkuja. Mahat sanoo siis poks! :D Laitan tietty kuvia sitten mun hienoista tapastekeleistä myöhemmin;)

Nyt vielä muutama tunti töitä ja sitten illalla kotitöiden kimppuun.

Kuullaan pian!:)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    LeAnn
    29.4.2014 at 15:57

    Mä inhoan yli kaiken aattokauppareissuja tai siis sitä ihmismäärää ja ruoan hamstrausta. ;-) Itsekin aina uhoan miehelleni, että käyn ajoissa kaupassa ja kuinka aina käy… Huoh! Nytkin on käymättä kaupassa. Jos menisi huomenna tarpeelliset ja perjantaina, kun on vapaa, viikonloppuostokset. :-)
    Mielenkiinnolla odotan tarjoilupostausta!:-)

    • Reply
      Mona
      29.4.2014 at 16:18

      Todellakin :D Se on hullun hommaa;D Mä koitin nyt jakaa useammalla päivälle, mut silti oli tänään kaikkea mahdollista ostettava.. Muutenhan kannattais jättää vaan pelkät tuoreet jutut viimetippaan..
      Joo tarkoiluista tulee ehottomasti kuvia!! :) Hih, saa vaan nähdä mitä niistä tulee :D Onneks Eetu hoitaa ison osan…;)

  • Reply
    Emmi L.
    29.4.2014 at 17:47

    Mä tossa pääsiäisenä totesin, että paras aika mennä on just ennen sulkemisaikaa eli kahdeksan jälkeen sillon aattona, tai vapun tapauksessa tänään niin ei tarvinnut jonotella yhtään :D

    Emmi L.
    http://happyfeetingblogi.blogspot.com

    • Reply
      Mona
      29.4.2014 at 18:17

      No arvaa vaan sanoko Eetu just äskön samaa kun kirosin, että muutama juttu unohtu ja lähdin tarpomaan kauppaa :D Anttilan sijaan kävin lähikaupassa niin ei ollu jonoa lainkaan wihuu :D Tosin kaikkia ostoksia ei olis voinu tehdä pikkukaupassa..

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *