10.5.2014

Kevätiltaa viettämässä

Viettiin hauska vähän erilainen torstai-ilta eilen äidin ja ystäväni kanssa Muurlassa!:) Sain vanhalta tuttavaltani, joka on Muurlassa töissä kutsun Muurlan kevätiltaan, joka oli järjestetty yhdessä Salolaisten pienten yritysten kanssa. Ihan super kiva ilta ja oli tosi kiva osallistua muuallakin, kuin Turussa järjetettyihin tapahtumiin. Ihan liian harvoin tulee käytyä Salossa tapahtumissa vaikka siellä olen ennen Turkuun muuttoa asunut ja äitikin vielä Halikossa majailee:)

Paikalla oli ihana Teuvo ja Niko! :) Teuvo on aina niin iloisen ja energisen oloinen. Harmiteltiin äidin kanssa illan jälkeen, kun ei huomattu mennä ottamaan yhteiskuvaa Teuvon kanssa:) Myös aurinkoisen Ninnimaarian kanssa en hövelinä ottanut lainkaan yhteiskuvaa – pöh!!

Tarjolla oli kauniisti aseteltuja sormisyötäviä. Gluteenittomiakin vaihtoehtoja löytyi, mutta mä hätäisenä en niitä huomannut ja noukin vaan leipäpalasten päältä kinkut;D

Mun ylläriksi vanha tuttuni, jolta kutsunkin sain pyysi mut sivuun kesken illan ja vei puhaltamaan lasia!! :D Oikeasti puhaltamaan lasia! Olin ensin, että ihanko totta se lasi ihan oikeasti puhalletaan;D Noloa myöntää, mutten oo koskaan ajatellutkaan asiaa. Vitsit miten huikeeta käsityötä tuo onkaan. Nähtiin ensin miten ammattilaiset tekee hommaa ja siinä oli kyllä montaa monessa. Minä todellisena ammattilaisena sain puhaltaa oman maljakon. Jalassa asianmukaiset kengät;D  Valmiin uniikin maljakon saan myöhemmin postissa, kun se on ollut tarvittavan ajan uunissa. Ihan huikeeta:) Tuttavani kertoikin, että tämä on heillä ihan uusi juttu, että asiakkaat voivat itse puhaltaa oman uniikin maljakon. Loistava lahjaidiskin!!:) Hih, katsotaan jos teen jossain vaiheessa directors cut- version näistä puhallus kuvista;D

Kiitos tosiaan äidin näistä hulvattomista kuvista, jotka hän nappasi samalla, kun minä olin itse työssä;) Hah – sain näistä aika hyvät naurut eilen illalla… Miten mä aina onnistunkin saamaan naaman mitä erikoisempiin asentoihin.

Ohjelmassa oli myös mukana olleiden Salolaisten vaateliikkeiden muotinäytös. Upeita kevän ja kesään vaatteitä näkyi joukossa ja funtsinkin samalla, että pitää seuraavalla Salovisiitillä käydä katsastamassa myös Salon butiikkien tarjontaa! :) Hih, otin muotinäytöksen aikana stalkkeri kuvan Ninnumaariasta;)

Kaiken kaikkiaan tosi kiva ilta:) Seuraavaksi suunnataankin taas Saloon jo sunnuntaina viettämään Äitienpäivää <3 :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ninnumaaria
    19.5.2014 at 20:57

    Hehee, eikä! Siellä meikä zoomailee ihan tosissaan :D

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *