22.5.2014

Details

Asun yksityiskohtia viime viikolta…

 

Mun energiat on kadonnut johonkin ihan tuhkana tuuleen. Tuntuu, että kroppa painaa sata tonnia ja voisin nukkua koko ajan. Onkohan tullut taas joku uusi allergia vyöhyke… Kävin tänään hakemassa Apilasta muutamia luontaisia rohdoksiakin, jos saisi olon taas normaaliksi. Ihan hassua, kun tuntuu, ettei mikään määrä unta oikein riitä. Tiistaina nousin vasta yhdeltätoista ja eilen nukahdin iltapäivällä useamman tunnin päikkäreille. Onko muilla samaa ilmassa??

Tänään ajattelin (taas) mennä ajoissa nukkumaan ja ennen nukkumaan menoa käydä vielä infrapunasaunassa, josko siitä saisi jotain energiaa seuraavaa päivää varten. Tänään en saanut itseäni kammettua edes lenkille. Muutenkin huonoa oloa lisäsi vielä tämä super ärsyttävä netin kanssa tappeleminen. Itse asiakaspalvelussa työskennelleenä tiedän miten ärsyttävää on, kun asiakas on ihan raivona langan toisessa päässä, mutta voi taivas tais multa tänään unohtua se itse ollessani varmasti mega ärsyttävä… :D Noh, kärsivällisyys on kai valttia. Mä vaan valitettavasti en omista sitä juuri lainkaan.

Nyt siis infrapunasaunomaan ja sitten uutena ihmisenä nukkumaan ja toivottavasti huomenna virkeämpänä heräämään perjantaihin. Viikonloppuna on luvassa mukavat kevätpirskeet ja toivottavasti aurinkoiset kelit:)

Mitä teille kuuluu??:) Sanokaa, että jollain muullakin on jotain mystistä voimattomuutta tällä hetkellä, etten oo ihan yksin tän kanssa? :D

You Might Also Like

18 Comments

  • Reply
    Elna
    22.5.2014 at 21:26

    Oi kyllä, samanlaista voimattomuutta on täälläkin! Mulla on yleensä aina keväisin jokin tällainen mystinen kevätväsymys. Jotenkin luulen itselläni sen johtuvan siitä, että helposti kevään tullen tulee haalineeksi itselleen vaikka mitä, sitten tulee allergiat ja kiivaat työtahdit, pitäisi revetä joka paikkaan, ja sit ei enää repeä yhtään minnekään, kun haluaisi vaan levätä ja nukkua. Itsellä se yleensä helpottaa, kun tulee kesä. Tsemppiä! Et ole yksin tämän vaivan kanssa!

    • Reply
      Mona
      23.5.2014 at 09:43

      Kirotut allergiat :D Mulla ei oo vielä koskaan ollu vastaavaa vaikka pientä nuhaa yms ollut aikaisemmin, mut tää on jo ihan omaa luokkaansa:/ No mut onneks tuo kesä nyt on jo ihan ovella :) Jee toivottavasti tulee siis energiatkin takas sen mukana:)
      Tsemppiä sinnekin!! :)

  • Reply
    Iida
    22.5.2014 at 21:32

    Mä syytän kans voimattomuudesta/väsymyksestä siitepölyä. Yöunet voi venähtää 12 tuntisiksi, iltapäivällä pari tuntia päikkäreitä ja illalla ei ole silti mitään ongelmaa saada unta. :D Ja olen sentään kesälomalla, joten stressin piikkiin väsymystä en voi laittaa. :)

    • Reply
      Mona
      23.5.2014 at 09:46

      Jep illalla ei todellakaan ongelmia saada unta, vaikka olis millaset päikkärit otettuna :D Käääk.. Mulla on aina ollu hyvät unenlahjat, mut tää alkaa olla jo liikaa :D

  • Reply
    Jonttu
    22.5.2014 at 21:45

    Täälläkin ollaan kipeänä oltu jo monta viikkoa putkeen. :( Ei ole oikein paras olotila, vaikka kyseessä “vain” nuha, mutta siltikin se onnistuu viemään voimat aika tehokkaasti. Ei vain jaksaisi enää yhtään päivää olla puolikuntoinen…

    Parempaa oloa sinne

    • Reply
      Mona
      23.5.2014 at 09:47

      Voi ei:/ Ja todellakin “pienempikin” sairastelu vie voimat varsinkin ku kestää pitkään. Pöh. Voimia myös sinne Jontulle <3 <3

  • Reply
    Camilla
    22.5.2014 at 22:08

    Et ole ainoa! Lieneekö kevätväsymystä tai allergiaa, en tiedä, mutta alkaa jo raivostuttaa, kun ajoittain tuntuu ettei jaksa jalkoja edes nostaa.
    Eilen jouduin tarttumaan viimeiseen oljenkorteen, johon lipsun yleensä korkeintaan kerran vuodessa. Energiajuoma. Kädet sitten tärisi kuin viimeistä päivää, eikä meinannut illallakaan tulla uni, mutta tulipahan ainakin hetkeksi energiaa. ;)

    • Reply
      Mona
      23.5.2014 at 09:48

      Nimenomaan ei jaksa edes jalkaa nostaa. Alkaa niin ärsyttää. Hih, mua nauratti tuo käsien tärinä :D Mä sorrun puolestaan välillä juomaan taas aevan liian monta kuppia kahvia ja olo on sen jälkeen aina sen mukainen ;D

  • Reply
    Anne
    22.5.2014 at 23:08

    Puit juurikin hyvin sanoiksi oman olotilani :D Olen kanssa ihmetellyt mistä tällainen energitön olo johtuu ja tuntuu juurikin kuin kroppa painaisi sen sata tonnia ja aamulla ei meinaa saada itseään hereille millään. Toivottavasti menisi pian ohi :/ Ihanaa alkukesää! :)

    • Reply
      Mona
      23.5.2014 at 09:51

      Toivottavasti todellakin! :/ Ei voi loputtomiinkaan juoda kahvia eikä se oikeasti auta yhtään asiaa;)
      Tsemppiä myös sinne ja eiköhän tää helpota näiden siitepölyjen loputtua!!! :)

  • Reply
    Sanna K
    23.5.2014 at 00:01

    Olisitkohan raskaana? Silloin usein väsyttää kovasti

    • Reply
      Mona
      23.5.2014 at 09:52

      Sit ei väsymys niin haittaisikaan;) En oo raskaana..

  • Reply
    Annas
    23.5.2014 at 07:12

    Mitä rohtoja ostit? Itselläni on samaa väsymystä, mutta en haluaisi käyttää antihistamiineja mitkä myös väsyttävät :/

    • Reply
      Mona
      23.5.2014 at 09:55

      Pygnogenol on luonnollinen antihistamiini, mutta se ei kyllä valitettavasti oo kovin hyvin nyt auttanut. Kannattaa kuitenkin sunkin kokeilla sitä ainakin:) Nyt hain tähän järkyttävän nesteiseen ja voimattomaan oloon entsyymejä ja monivitamiinia. Mulla ihan kipristelee sormenpäätkin kun on niin turvonnu olo. Ja en tod oo mitään ryypännyt tms mistä voisi johtua :D

  • Reply
    Krista
    23.5.2014 at 07:38

    Mulla on ihan samoja fiiliksiä. Kaikki energiat on jossain muualla ja tuntuu, että koko kroppa painaa todella paljon. Kahvia kuluu nyt ja paljon!

    • Reply
      Mona
      23.5.2014 at 09:56

      Ei kiva kyllä:/ Tosin kiva kuulla, että myös monella muulla sama homma :D Vähän lohduttaa;)
      Kahvia täälläkin kuluu vaikkakin se melkein vaan huonontaa oloa:/ Pitäs muistaa juoda vettäkin vähän normaalia enemmän nyt.. Plaah sais siitepölyt painua sanonko minne :D

  • Reply
    Heidi
    23.5.2014 at 11:13

    Ihana tuo sininen kuvassa oleva paita!:) minkä merkin ja mistä olet moisen ihanuuden hankkinut?

  • Reply
    armi
    23.5.2014 at 15:01

    täällä ilmottautuu yks väsynyt kanssa! suurimmaks osaks johtuu kalorivajeesta laihdutuksen takia ja huonosti nukutun koeviikon jälkeen ei kyllä voimia riitä. tänää aikasin nukkuun, huomenna herätys kuudelta ja suunta kohti helsinkiä… oivoi mitäköhän siitäkin tulee !! :D
    mun allergian oireet lähti viimeviikolla pois, ehdin niistä kärsiä monta viikkoa. silmät vuoti minkä ehti ja nenässä ei kulkenu ilma… ja väsytti mielettömästi!
    onneks enää viikko koulua :) sit saa levätä yli kaks kuukautta, nukkua ja olla stressaamatta, jes! jospa tää uupumus hellittäis hiukan… :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *