10.6.2014

Essence of Rose

Rakastan tuoksuja ja hajuvesiä olen nuorempana keräillytkin. Hyllyiltä löytyi lähemmäs sata erilaista tuoksua, enkä tietenkään ehtinyt läheskään kaikkia käyttämään. Nykyään olen huomattavasti maltillisempi tuoksujen kanssa ja koska olen kovin herkkä vahvojen tuoksujen suhteen joudun hillitsemään hajuvesien käyttöä rutkasti.

Sain juuri Jurliquelta ihania uutuuksia testiin ja halusinkin tulla nyt heti vinkkaamaan tästä ehdottomasta suosikistani uutuuksien joukossa. Nimittäin täysin luonnollisista raaka-aineista valmistetusta tuoksuöljystä! Tämä on kertakaikkisen ihana vaihtoehto hajuvesille ja mieleeni tuli heti myös äitini, joka ei voi laisinkaan käyttää tuoksuja yliherkkyyden vuoksi – tämä sopisi varmasti hänenkin herkälle nenälleen;)

Tuoksuöljy on kätevässä lasisessa roll-on putelossa, josta sitä on helppo sipaista kyynertaipeisiin, ranteisiin tai kaulalle. Parasta tuotteessa ihanan ruusuisen tuoksun jälkeen on sen luonnollisuus. Varsinkin kesällä tuoksujen kanssa tulee olla todella varovainen, ettei ne joudu kosketuksiin auringon kanssa ja aiheuta näin ollen pigmenttimuutoksia ihossa (esimerkiksi maksaläiskiä). Tämän tuoksuöljyn kanssa sitä ei tarvitse murehtia, koska tuote ei sisällä laisinkaan alkoholia! :)

Olen totaalisen rakastunut tähän tuotteeseen ja se pääsi samantien luottotuotteiden joukkoon. Vielä en löytänyt tätä pikaisella selailulla nettikaupoista, mutta vinkkaan vaikka tämän postauksen kommenttiboksiin, kun tiedän tarkemmin mistä tätä saa! :) Jurliquen tuotteita myyvistä hoitoloista ainakin pitäisi löytyä. (Edit: löytyy Sellosta Eve Spasta ja PUR shop Helsingissä sekä netistä pystyy tilamaan täältä!:) )

Ps. Käykää osallistumassa ihan huikean upeaan Samsung- arvontaan täällä! :)

Follow on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Emmi L.
  10.6.2014 at 20:39

  Mulla on ollut tuollainen samalla systeemillä toimiva Bossin hajuvesi joskus ja oli kyllä kätevä :) Nykyisin oon siirtynyt Sephoran ihaniin tuoksuihin, joista mun blogissa on arvontakin menossa tällä hetkellä.

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  • Reply
   Mona
   10.6.2014 at 20:57

   Tällainen on kyllä ihan mega kätsy!! :)

   Ja mahtavaa, tuunkin kurkkimaan:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *