13.6.2014

Polo kuukaudeksi käyttöön!

* Yhteistyössä Volkswagen*

Viime viikonloppuna kirjoitin uudesta Volkswagen Polosta ja kamppiksesta, jossa tarkoitus on suunnitella huikea ja uudenlainen autonäyttely!:) Mukana tässä kamppiksessa ovat minun kanssani upea Nelliinan Vaatehuone blogin Nelliina sekä ihastuttava Valkoinen harmaja blogin Suvi. Pääset kurkkaamaan heidän ajatuksiaan autosta ja autonäyttelystä täältä ja täältä!:)

Kamppiksessa teillä on mahdollisuus voittaa uusi Polo kuukaudeksi käyttöösi ja jaossa on myös Olivian- tai Divaani lehtien määräaikaistilauksia puoleksi vuodeksi!! :) Osallistuminen on super helppoa. Käytte vain jättämässä ideanne ja tykkäyksenne minunpolo.fi sivuilla! :) Täältä valitessanne ensin tuon LISTA kohdan, pääsette lukemaan muiden ehdotuksia ja voitte tykkäillä ideoista (ei vaadi fb-kirjautumista tms) ja JÄTÄ IDEA kohdasta täältä pääsette puolestaan jättämään oman huikean ehdotuksenne ja samalla osallistutte skabaan!!:) Eniten tykkäyksiä saanut idea järjestetään ihan oikeasti! :)

Oli muuten ihan hurjan hauska käydä lukemassa teidän jättämiänne ideoita!! :) Lapsille autosimulaattorihan on ihan must have – miten mulle ei tullu sitä mieleen!! :D Esiintyjien puolella ehdotuksina on tällä hetkellä rock- bändi ja muotinäytös! Käykäähän ehdottomassa vielä teidän omia suosikkiesiintyjiä tilaisuuteen! :)

Nyt siis räiskimään paljon lisää tykkäyksiä ja ideoita minunpolo.fi sivuilla!! Ideoita on tällä hetkellä 24, koitetaan saada ainakin  triplattua tuo – mielikuvistus liikkeelle ja ideoimaan!;)

Mahtavaa alkavaa viikonloppua kaikille! :)

Toivottavasti nähdään testiradalla vauhdikkaissa merkeissä myöhemmin;)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *