14.6.2014

Ninni | 130614

Kengät: Converse / Housut: H&M / Paita: H&M / Laukku: KappAhal / Huivi: Gina Tricot

Meillä on ollut pikkusiskon kanssa ihanat muutama päivä. Ollaan saatu viettää laatuaikaa keskenään, mutta tänään joudun viemään iltapäivästä murusen takaisin kotimatkalle Poriin. Ollaan ehditty touhuamaan paljon ja nämä pari päivää on mennyt ihan siivillä. Uhosin kovasti ennen Ninnin meille tuloa, että sitten syödään super terveellisesti eikä mitään karkkeja, mutta huh kyllä me ollaan herkuteltukin tämä viikonloppu ihan urakalla :D Kunnon irtiotto arjesta ja oli kuin olisi muutaman lomapäivän pitänyt:)

Kaiken tohinan keskellä mulla on jäänyt ihan kommentteihin vastailukin, mutta palaan taas pikimiten normaaliin rytmiin ja vastaan teidän ihanien kommentteihin! :)

Nyt oikein ihanaa lauantaita kaikille ja vinkkinä Salon suunnassa hääräileville, että ihan pian alkaa blogikirppis siellä suunnassa! Kannattaa siis ehdottomasti poiketa tekemässä löytöjä :) Lisää infoa löytyy facebookin puolelta:)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Miauslife
    14.6.2014 at 15:55

    Onpa sulla kaunis sisko! Ja laadullisesti mieletön valokuva muutenkin! :)

    • Reply
      Mona
      14.6.2014 at 22:50

      Voi eikös ookkin <3 Ninni on niin mega suloinen nättimys<3:) Ja kiitos Mia – kuvalaadusta taitaa mennä kunnia sigman objektiiville!! :)

  • Reply
    M
    14.6.2014 at 19:52

    Minkä ikäinen sun sisko on? Oletko alunperin kotoisin Porista, jos perheesikin siellä asuu? :)

    • Reply
      Mona
      14.6.2014 at 22:51

      Ninni täyttää ihan kohta 12:) Mä oon syntynyt itseasiassa Nakkilassa! Saan joka kerta ihmisille hymyn huulille, kun kerron mistä oon kotosin :D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *